Shopping Cart

Információ

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 30 317 7213
E-mail: info@jatek.hu

Social Média

Mit tegyünk, ha Baby Shark kell a gyereknek, de nem akarunk idegösszeroppanást kapni tőle?

„Baby shark, doo doo doo doo doo doo
...
Mommy shark, doo doo doo doo doo doo”


A fenti sorokat olvasva, már azonnal a fejedben szól a Baby Shark dallama, órákon át tartó dallamtapadást okozva, igaz? Ha nem, akkor még a szerencsések közzé tartozol, ugyanis az elmúlt években a szülők nagyobb része nap mint nap azzal küzd, hogy megpróbálja valahogy átvészelni, túlélni a Baby Shark maratont, ha már ez a gyerek legnagyobb kedvence.

Azt, hogy a dal folyamatos játszása egyesek számra elviselhetetlen, többen felismerték: Floridában egy városi parkban a meghúzódó hajléktalanok elűzése érdekében játszották megállás nélkül, illetve nemrégiben oklahomai börtönőrök órákon át bömböltették a fogvatartottaknak pszichológiai kínzásként a dalt.

A Baby Shark című dalt és a hozzá készített klipet egyébként már több, mint négy éve, 2016. június 17-én töltötték fel a videoklipet készítő Pinkfong nevű oktatási anyagokkal foglalkozó dél-koreai cég Youtube csatornájára. A Youtube-on 2018 nyarán már 1,7 milliárd lejátszás fölött járt a klip, idén pedig már meghaladta a 7 milliárd megtekintést is, letaszítva a trónról az eddigi első helyet uraló Louis Fonsi: Despacito számát. 

És ha mindez még nem elég: az a hír járja, hogy a Nickelodeon tv csatorna rajzfilmsorozatot készít a Baby Sharkból, mely várhatóan egy ünnepi résszel indul még idén decemberben valamikor, az új részek pedig 2021-ben érkeznek.

Az azonnali dallamtapadás borítékolható, bárhol, bármilyen formában is szólal meg a dal: létezik ugyanis többféle zenélő, éneklő plüssfigura, valamint olyan ügyességi játékok, melyek természetesen a Baby Shark zenét játsszák le játék közben.

Valószínűleg a Baby Shark játékok még nagyon sokáig kikerülhetetlenek lesznek, azonban szerencsére több játékgyártó cég is felismerte, hogy igény van azon termékekre, játékokra, amelyek nem szólalnak meg. Így kaphatók már „nem zenélő” Baby Shark szalvéták, többféle puzzle játékok kisebbeknek és nagyobbaknak, díszpárnák, ágyneműhuzatok, gyurmaszettek és építőjátékok egyaránt. 

Kínálatunkban megtalálod ezeket, a készlet erejéig megvásárolhatod őket, ha nyugodt, csendes, mégis Baby Sharkos időtöltésre alkalmas ajándékot szeretnél rendelni. Aztán meg úgyis bekapcsoljátok a tv-t játék közben. 

És amúgy ti hogy bírjátok idegekkel?

Baby Shark játékok - melyek nem zenélnek:

Többféle házhozszállítás

Rendelj tőlünk még ma és kérje rendelését akár több féle kiszállítással vagy személyes átvétellel.

Több ezer minőségi játék

Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot

100% Biztonságos vásárlás

Fizess bankkártyával, PayPall-al, utalással vagy utánvéttel.

0