Harry Potter Impossible Puzzle, 1000 db (Clementoni Lehetetlen Kirakó 61881)

1000 darabos Harry Potter szereplőit ábrázoló puzzle a Clementoni Impossible Collection (magyarul Lehetetlen kirakó) család egyik legvarázslatosabb tagja. A kirakó képén barna színű fa keretekben elhelyezett képek láthatóak a Harry Potter szereplőiről.

Ha Harry Potteres ajándékot keresel, ez egy remek választás lehet minden varázsló rajongó számára aki kívülről tudja a Harry Potter mindegyik részét. A Lehetetlen kirakót saját magyarországi raktárunkról szállítjuk, hogy minél előbb megérkezzen hozzád.

A puzzle képén főként a barna szín dominál ahol rengeteg régi kinézetű fényképkeret látható, benne a Harry Potter főszereplőivel. Középen, a legnagyobb képkeretben, maga Harry Pottert ismerhetjük fel akit körülveszi az összes fontosabb szereplő, mint például Voldemort, Hermione, Ron Weasley, Hagrid vagy éppen Dobby.

Ha elég nagy rajongói vagytok ennek a 8 részes varázslós filmnek, ez a Harry Potteres puzzle akár a szobátok falát is díszítheti miután puzzle ragasztóval összeragasztottátok. A ragasztó a puzzle-höz nem jár, azonban webáruházunkból megrendelheted a Clementoni puzzle ragasztót melyet a kirakóval együtt küldjük.

A puzzle katalógusszáma: 61881
A puzzle eredeti neve: Harry Potter – Clementoni Impossible Collection
Darabszám: 1000 darabos
A kirakott kép mérete: 69 x 50 cm.
Korosztály: 12 éven felüliek számára

5 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg877 g
Csomagolás mérete (kb.)38 × 6 × 28 cm
Márka

Hány darabos

1000 darabos

Anyaga

Karton papír

Korosztály

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: