LEGO® City Great Vehicles: Postarepülő 60250

Csatlakozz a LEGO® City légi postai szolgáltatáshoz ezzel a klassz postarepülővel! Forgasd meg a propellert, segíts a pilótának felpattanni a fedélzetre és szállj a magasba! Mutass be klassz manővereket, hogy a nehezen hozzáférhető területeket is elérd! Hó borítja a talajt? Nem gond! Ez a klassz repülőgép úgy van felszerelve, hogy a havas helyeken is le tudjon szállni. Most pedig mutass be egy tökéletes földetérést, és dobd be a levelet a postaládába! Csak egy újabb nap a hétköznapi hősök életében!

A gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat ezzel a LEGO® City Postarepülő (60250) építőjátékkal. A fiatalok hétköznapi hősökké válva a hófödte tájakon is kézbesíthetik a leveleket, ahol a tökéletes pilótaképességek megléte kötelező! Ez a klassz kis repülőgép tartalmaz egy forgó propellert, sítalpakat és egy postapilóta minifigurát is. Szórakoztató, repülőgépes építőkészlet gyermekeknek Ez a légipostai játékkészlet könnyen követhető építési útmutatót is biztosít a kis LEGO építőknek, így örömteli, önálló építési és játékélményben lehet részük – szóval kis postapilótád pillanatok alatt a levegőbe emelkedhet! LEGO City Nagyszerű járművek – Klassz játékok gyermekeknek A gyermekeket életük során rengeteg klassz szárazföldi, légi és vízi jármű és gép veszi körül. Ezért a LEGO City Nagyszerű járművek készletek nagyszerű ajándékok gyermekek számára. Ezekkel a szórakoztató építőkészletekkel a gyermekek közelebbről is felfedezhetik kedvenc járműveiket. A funkciókkal teli modellek végtelen, fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában.

6 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A kis pilóták csatlakozhatnak a LEGO® City légi postai csapatához ezzel a klassz játék postarepülővel, mely forgó propellert, sítalpakat és egy postapilóta minifigurát is tartalmaz.

Játék LEGO® City Postarepülő a magasan szárnyaló gyermekeknek!

• Ajándékozd meg a fiatalokat a LEGO® City izgalmával, ami ebben a klassz Nagyszerű járművek postarepülő építőkészletben vár rájuk – úgy tervezték, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzeteken alapuló szerepjátékra inspiráljon.
• Mit rejt a doboz? Egy klassz LEGO® City Postarepülő játékot, benne egy postapilóta minifigurának kialakított pilótafülkével, valamint egy postaládát, egy levelet és egy játék madár figurát is. Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a szórakoztató, önálló játékhoz.
• Ez a postarepülő játék forgó propellerrel, nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, sítalpakkal és klassz farokdíszítéssel van ellátva. A gyermekek ezt a készletet más, eredeti LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy szórakoztató játékban legyen részük és klassz, kiállítható darabokat alkossanak.
• Ez a LEGO® City (60250) játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a repülőgép modelleket. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• Ez az akciódús építőjáték nagyszerű születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, akik imádják a fantáziadús játékot. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A LEGO® City Postagép megépítve több mint 5 cm magas, 16 cm hosszú és 17 cm széles.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a klassz repülőgépes játékot a gyermekek képzelete hajtja – így a játék azonnal elkezdődhet!
• Ehhez a játék repülőgépes készlethez tartozik egy nyomtatott építési útmutató, mellyel kis postás pilótád pillanatok alatt levegőbe emelkedhet!
• A LEGO® City Nagyszerű járművek készletek végtelen, fantáziadús játékra inspirálnak, ahol a gyermekek mindenféle járművet felfedezhetnek, emellett valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.
• Minden LEGO® City Nagyszerű járművek játékkészlet megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a gyermekeknek szánt, szórakoztató játékok folyamatos összeilleszthetőségét és egyszerű szétszedhetőségét.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City építőjátékokat, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)157 × 141 × 61 cm
Márka

, ,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: