LEGO® City: Great Vehicles Sportautó 60285

A klassz autókért rajongó gyermekek imádni fogják a LEGO City Sportautót (60285). A jármű tele van klassz részletekkel, köztük áramvonalas karosszériával, levehető tetővel a nyitott tetejű vezetéshez, egy állítható hátsó szárnnyal, sportos fekete keréktárcsákkal, talajhoz tapadó gumiabroncsokkal és egy részletesen kidolgozott pilótafülkével a sofőr minifigurának. Csak egy kis fantáziával kell felturbóznod, és neki is vághatsz az országútnak! LEGO meglepetés fiúknak és lányoknak 5 éves kortól A LEGO City Sportautó építési útmutatóját megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS-t. Az interaktív építési útmutató közelítő és forgó eszközeivel a kis LEGO építők hamar építőmesterekké válhatnak. LEGO City nagyszerű járművei A fiúk és lányok valósághű gépeket és járműveket fedezhetnek fel a LEGO City Nagyszerű járművek szettekben, így építés és játék közben fizikai készségeiket is fejleszthetik.

3 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

, ,

Korcsoport
Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: