LEGO® City Great Vehicles: Szafari Mini terepjáró 60267

Hé – annál a fánál egy fényképezőgép van? Irány a szafari ezzel a klassz, zebracsíkos LEGO® City Szafari mini terepjáróval! Ragadj távcsövet, mássz fel a lenyűgöző terepjáró tetejére és csak várj. Ez az! Itt egy oroszlán! És még egy papagáj is rászállt a fotós fajelmezére! Most pedig készíts néhány közeli képet a gyűjteményedbe! Egy újabb vad kaland LEGO City élővilágának rajongói számára!

A gyermekek meg fognak vadulni ezért a LEGO® City Szafari mini terepjáró (60267) játékkészletért, mely tartalmaz egy strapabíró, zebracsíkos szafari terepjárót kameraállvánnyal, levehető tetővel és klassz kiegészítőkkel ellátva. A gyermekek szabadjára engedhetik képzeletüket, miközben segítenek a felfedezőknek felállítani a kempinget egy fantasztikus, vadállatos fotózáshoz. Telis-tele klassz funkciókkal Ha akciódús játékkészletet keresel gyermekeknek, itt mindent megtalálsz hozzá. Tartalmaz egy klassz terepjárót, játék oroszlán és papagáj figurákat, valamint 2 felfedező minifigurát, akik távcsővel, fényképezőgéppel és egy mókás fajelmezzel vannak felszerelkezve, így minden készen áll az izgalmas szafari kalandokhoz. Építési és játékélmény az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára Ez a LEGO City Nagyszerű járművek játékkészlet élvezetes, önálló építési és játékélményt nyújt, emellett egy egyszerű útmutatót is tartalmaz a kis LEGO építők számára. A valósághű járművek, kiegészítők és szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket.

9 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vidd el kis felfedeződet vadonbeli kalandokra ezzel a LEGO® City Szafari mini terepjáró készlettel, mely tartalmaz egy klassz szafari terepjárót és 2 felfedező minifigurát is.

Szórakoztató szafari vadvilág gyermekeknek!

• Engedd szabadjára LEGO® City vad kalandjait, ami ebben a szafari terepjáró készletben vár – úgy tervezték, hogy végtelen, önálló és valós élethelyzeteken alapuló szerepjátékra inspiráljon.
• Mit rejt a doboz? Mindent, amire egy gyermeknek szüksége lehet egy szafarin! Tartalmaz egy strapabíró, zebracsíkos terepjárót, a fotós fajelmezét, 2 felfedező minifigurát, valamint egy oroszlán és egy papagáj figurát is.
• A szafari mini terepjáró levehető tetőcsomagtartóval van ellátva, ahol eltárolhatod a fotós fajelmezét és a kameraállványt, mellyel tökéletes képeket készíthetsz. A gyermekek más, eredeti LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy szórakoztató játékban legyen részük vagy klassz, kiállítható darabokat alkossanak.
• Ez a LEGO® City Szafari mini terepjáró (60267) játékkészlet ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a járműmodelleket és a szerepjátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A szafari mini terepjáró megépítve több mint 10 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles. Elég hely van rajta ahhoz, hogy eltárold az összes felszerelést, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy sikeres szafarin.
• Ehhez az építőkészlethez szükség van elemekre?
• Nem – csakis a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
• Ezzel a LEGO® építőjátékkal egyszerű kezdet vár a gyermekekre. A dobozban találsz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A kalandos LEGO® City Nagyszerű járművek játékkészletekben olyan valósághű járművek és mókás szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO® kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)262 × 191 × 61 cm
Márka

, ,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: