LEGO® City Great Vehicles: Utcaseprő gép 60249

A fiatalok örömmel fognak a hétköznapi hősök bőrébe bújni ezzel a LEGO City Utcaseprő géppel. Ez a klassz játék furgon valósághű kefékkel van ellátva, melyek forognak, ha megtolod az autót, emellett találsz egy szemetest, egy lapátot és egy sofőr minifigurát is. Csak add oda egy nagy képzelőerővel rendelkező, kis építőnek és hagyd, hogy kezdetét vegye a játék! Egy nagyszerű építőkészlet gyermekeknek. Ehhez a klassz építőjátékhoz tartozik egy Instructions PLUS felület is – az ingyenes LEGO Life alkalmazás része, mely okostelefonokon és tableteken is elérhető. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a fiatalabb LEGO építőkből! A gyermekeket életük során rengeteg klassz szárazföldi, légi vagy vízi jármű és gép veszi körül – és a LEGO City Nagyszerű járművek készletekkel közelebbről is felfedezhetik őket! Ezek a szórakoztató építőkészletek végtelen, fantáziadús játékra inspirálnak, ahol a gyermekek valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.

3 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vezesd be a gyermekeket LEGO® City hétköznapi hőseinek mindennapjaiba ezzel a szórakoztató utcaseprő gép építőjátékkal, mely forgó keféket és egy sofőr minifigurát is tartalmaz.

A LEGO® City Utcaseprő géppel még a takarítás is szórakoztató!

• Ez az Utcaseprő gép játék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO® City izgalmas világába. Tökéletes az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.
• Mit rejt a doboz? Egy klassz LEGO® City Utcaseprő gépet, melyben van hely egy sofőr minifigura számára, emellett találsz egy szemetest, egy lapátot és egy banánt is. Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a szórakoztató, önálló játékhoz.
• Ez az utcaseprő játék valósághű keféket is tartalmaz, melyek forognak, miközben tolod az autót. A gyermekek ezt a készletet más, eredeti LEGO® játékkészletekkel is kombinálhatják, hogy szórakoztató játékban legyen részük és klassz, kiállítható darabokat alkossanak.
• Ez a LEGO® City (60249) játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a játék járműveket. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A több mint 6 cm magas, 10 hosszú és 7 cm széles Utcaseprő gép játék vezetőfülkéjében elfér a sofőr, hátul pedig elég hely van a csúszós banánhéj számára!
• A gyermekeknek szánt utcaseprő gép építőkészlethez nincs szükség elemekre – így a játék azonnal elkezdődhet!
• Az utcaseprő géphez Instructions PLUS is tartozik – egy interaktív építési útmutató, mely segít a kis építőknek építőmesterekké válni! Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• A LEGO® City Nagyszerű járművek készletek funkciókkal teli járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek végtelen kalandokban vesznek részt, valósághű helyszíneken.
• A LEGO® City építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az építőjátékok folyamatosságát, és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City építőjátékokat, így biztosítva, hogy minden készlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, ,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: