LEGO® City: Óceáni kutató tengeralattjáró 60264

A gyermekek izgalmas tengeri felfedező kalandokat játszhatnak ezzel a LEGO City Óceáni kutató tengeralattjáró (60264) játékkészlettel, amelyben egy fantasztikus játék tengeralattjáró, egy víz alatti drón és egy tengerfenéken lévő barlangi környezet található. A készletben van még 4 kutató minifigura, köztük Jessica Sharpe-pal a népszerű LEGO City Kalandok tv-sorozatból, illetve egy világító ördöghal és rejtett kincs is. A helyszín végtelen szórakozásra és kalandra hív! Nagyszerű építőkészlet gyermekeknek Ehhez az építőkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik – ez része az ingyenes LEGO Építési útmutató nevű okostelefonokra és táblagépekre készített alkalmazásnak. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kezdő LEGO építőkből! Klassz játékok gyermekeknek A LEGO City büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Óceáni játékkészleteink elhozzák a tenger alatti felfedezések és kalandok véget nem érő, izgalmas világát, ahol a gyermekek valósághű, tengeri járművekkel, autentikus beállításokkal és szórakoztató karakterekkel élvezhetik az életszerű szerepjáték-forgatókönyveket.

11 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vezesd be a gyermekeket a tenger felfedezésének világába ezzel a klassz óceáni játékkészlettel! A LEGO® City büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját.

Óceán, kutatás és szórakozás gyermekeknek!

• Ez egy nagyszerű játék olyan fiúk és lányok számára, akik szeretik az óceánt és a vadon élő állatokat. Ebben a LEGO® City Óceáni kutató tengeralattjáró (60264) játékkészletben minden megvan, amire a gyermekeknek szükségük lehet a fantáziadús víz alatti kalandokhoz.
• Mit rejt a doboz? Játék tengeralattjáró, egy víz alatti drónnal és egy korall borította tengerfenék-környezettel, valamint 4 minifigurával, köztük a LEGO® City TV Jessica Sharpe-jával továbbá 2 klassz kiegészítőkkel felszerelt búvárral, és egy világító ördöghalfigurával.
• A gyermekek a készlet járműveit és szereplőit más, eredeti LEGO® játékkészletekkel is kombinálhatják, hogy még több kreatív játékban legyen részük vagy klassz, kiállítható darabokat alkossanak.
• Ez a LEGO® City Óceáni kutató tengeralattjáró játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• Amikor az építés kész, a LEGO® Óceáni kutató tengeralattjáró mérete: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 11 cm széles, míg a ROV tengeralattjáró több mint 6 cm hosszú és 4 cm széles.
• Nincs szükség az elemekre – ezt az izgalmas óceánkutató játékot a gyermekek óriási képzelőereje mozgatja!
• Ez a gyermekeknek szánt játék tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy digitális építési útmutató a kis építők számára. Ez az intelligens eszközökön használható, ingyenes LEGO® Építési útmutató alkalmazás részeként érhető el.
• A LEGO® City büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers úttörő munkáját, akik segítenek egy jobb világot építeni mindannyiunk számára. A LEGO City Óceán-játékkészletek bevezetik a gyermekeket a víz alatti kutatás izgalmas világába.
• A LEGO® City Óceán-játékkészletek úgy vannak megtervezve, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak és követelményeknek. Ez biztosítja, hogy az elemek megfelelő méretűek, kompatibilisek, valamint minden alkalommal egyszerűen összeilleszthetőek és szétszedhetőek legyenek.
• Minden LEGO® City elemet és darabot maximálisan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőjáték-készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, ,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: