LEGO Creator: Fiat 500 10271

Építsd meg az olasz autótervezés ikonját ezzel a LEGO Creator Expert Fiat 500 modellel!

Ez a LEGO® Creator Expert Fiat 500 autómodell (10271) feleleveníti a klasszikus autótervezés valódi ikonját. A tinédzser és felnőtt rajongók örömmel fogják belevetni magukat a kihívást jelentő építési élménybe, melyet ez a 60-as évek Fiat 500F legendája alapján készült modellkészlet nyújt. A rajongókra olyan valódi LEGO kockákból kialakított részletek várnak, mint a bőrönddel ellátott csomagtartó, a részletesen kialakított belső tér, valamint a nyitható tető, ajtók, motorháztető és hátsó ajtó. Hogy teljes legyen az olasz hangulat, ez a klasszikus autómodell egy összecsukható festőállványt is tartalmaz ecsettel, palettával és a híres római Colosseum előtt álló autóról készült kis „festménnyel“.

Építőjátékok, melyek életre keltik a szenvedélyt!

A LEGO Creator Expert építőkészleteket a szenvedéllyel rendelkező felnőttek és tinédzserek számára ajánljuk. Az klasszikus autóktól az eredeti épületeken át a vásári játékokig és bármilyen vágy tárgyáig a Creator Expert haladó építőknek szánt LEGO készletei a nosztalgia, az álmodozás, az önkifejezés, a színtiszta szórakozás és a meglepetés világát nyújtja. Emellett néha a gyermekek is játszanak velük!

• Alkosd meg a „La Dolce Vita“ életérzést az olaszos hangulatot idéző, LEGO kockákból kialakított részletgazdag LEGO® Creator Expert Fiat 500 autómodellel, mely vidám építést és a büszkeség érzését nyújtja tinik és felnőttek számára. • Ebben a készletben van egy csomagtartó, bőrönd, részletes belső tér, motor, pótkerék, nyitható tető, ajtók, motorháztető és hátsó ajtó. Még egy „festményt“ is találsz itt a Colosseum előtt álló autóról, mely teljessé teszi az olasz hangulatot. • Ez a haladó építőknek szánt készlet az eredeti LEGO® autómodellek és más ikonikus vágyak tárgyából álló, csodálatos gyűjtemény része, melyekkel pihentető építési élményben lehet részed, emellett lenyűgöző kiállítható darabokat nyújtanak. • A tapasztaltabb tinédzser és felnőtt építők imádni fogják ezt a 960 elemből álló Fiat 500 autómodellt, mely nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet számukra. • A több mint 11 cm magas, 24 cm hosszú és 11 cm széles, megépíthető modell lenyűgözően mutat önmagában vagy a LEGO® készletek gyűjteményének részeként. • Amíg a játékautókat az elemek hajtják, addig ezt a gyűjtői darabot kizárólag a fantázia és a kreativitás indítja be. • A mellékelt építési útmutatóval felelevenítheted az eredeti promóciós anyag kinézetét és hangulatát, mely érdekességeket is tartalmaz a valódi autóról, a Fiat cég történetéről, valamint egy interjút a klasszikus autómodell LEGO® tervezőjéről. • A LEGO® Creator Expert készletekkel a tinik és a felnőttek elmerülhetnek olyan dolgok kihívást jelentő építésében, melyekért általában lelkesedünk, többek között klasszikus autókon, eredeti épületeken, vásári játékokon és még sok minden máson. • A LEGO® kockákat már 1958 óta úgy teszteljük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal. • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® elemeket, így biztosítva, hogy minden tapasztalt építőknek ajánlott LEGO készletünk megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

36 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: