LEGO Disney: Mickey and Friends Mickey egér és Minnie egér űrrakétája 10774

Fejleszd a gyermekek képzelőerejét ezzel a LEGO ǀ Disney Mickey és barátai Mickey egér és Minnie egér űrrakétája (10774) készlettel! A csomag tartalmaz egy nyitható rakétát és egy űrállomást, így a készlettel a 4 éves vagy nagyobb gyermekek csatlakozhatnak Disney Mickey és Minnie egér űrbéli kalandjaihoz.

Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO űrkészlet telis-tele van mókával és fejlődést segítő tevékenységekkel, amelyek remek játékélményt nyújtanak a gyermekeknek. Minden kockacsomagban vár rájuk egy kész modell, így pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba! Emellett pedig kezdőkocka elemeket is tartalmaz, ami beindítja az építést.

A 4 éves kortól ajánlott szettek tökéletesek a felnőtteknek ahhoz, hogy osztozzanak gyermekeikkel az építési mókában. A készlet tartalmaz egy egyszerű, illusztrált útmutatót, így az építés még azoknak a gyermekeknek sem akadály, akik most tanulnak olvasni. Emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá, ami az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. Az alkalmazásban a gyermekek tisztán átlátják az építési folyamatot, és a haladásukat is elmenthetik, így bármikor ott folytathatják az építést, ahol abbahagyták.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: