LEGO Disney: Mickey and Friends Mickey egér légcsavaros repülőgépe 10772

Fejleszd a gyermekek építési készségeit ezzel a 4 éves kortól ajánlott LEGO ǀ Disney Mickey és barátai Mickey egér légcsavaros repülőgépe (10772) készlettel, ami tökéletes ahhoz, hogy a játszótéren lenyűgözze a barátokat. Tartalmaz egy repülőt, 2 kis építményt és egy exkluzív Mickey sziluettcsempét, amelyekkel a gyermekek Disney Mickey egér társaságában vághatnak bele a szárnyaló szórakozásba.

Ez a 4 éves kortól ajánlott repülős készlet telis-tele van magával ragadó elemekkel, amelyek remek játékélményt nyújtanak a gyermekeknek, emellett egy kezdőkockát is tartalmaz, ami beindítja az építést. A gyermekekre minden kockacsomagban vár egy kész modell, így pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba!

A 4 éves kortól ajánlott szettek nagyszerűek a felnőtteknek ahhoz, hogy osztozzanak gyermekeikkel a mókában. A készlet tartalmaz egy egyszerű, illusztrált útmutatót, így az építés még azoknak a gyermekeknek sem akadály, akik most tanulnak olvasni. Emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá, ami az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. Az alkalmazásban a gyermekek tisztán átlátják az építési folyamatot, és a haladásukat is elmenthetik, így bármikor ott folytathatják az építést, ahol abbahagyták.

3 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: