LEGO Disney: Mickey Mouse and Minnie Mouse 43179

Ha az eredeti Disney mesék rajongója vagy, akkor ez a készlet tökéletesen passzol hozzád! A LEGO ǀ Disney Megépíthető Mickey és Minnie egér (43179) készlettel összeszedheted a gondolataidat, miközben a kezeiddel egy igazi dísztárgyat készítesz. Fantasztikus retró részletek A Walt Disney és Ub Iwerks ikonikus szereplői alapján készült figurák Mickey és Minnie egeret ábrázolják különféle testtartással, emellett számos megépíthető kiegészítővel is rendelkeznek, többek között egy gitárral, egy régi stílusú fényképezőgéppel, egy háromlábú állvánnyal és fotóalbummal, amelyekben a kalandjaikról készült képeket gyűjtik. Mickey 36 cm magas, Minnie pedig 35 cm magas. Neked való LEGO építési projektek Szánj magadra egy kis időt, koncentrálj egy kreatív kihívásra, és alkosd meg ezt a 2 elbűvölő, hatalmas, megépíthető figurát, amelyeket otthon és az irodában is kiállíthatsz. A szett az inspiráló LEGO építőkészletekből álló sorozat része, amelyet olyan felnőtteknek terveztek, akik érdeklődnek a pop kultúra, az építészet és a formatervezés iránt, emellett saját magadat, vagy egy Disney rajongót is megajándékozhatsz vele, aki a következő projektjét keresi. Idézd fel a legszebb emlékeket, miközben megalkotod ezeket a hatalmas, ikonikus Mickey és Minnie egér Disney figurákat! Mindkét figura az eredeti, klasszikus ruháját viseli, emellett olyan alaplapokon állnak, amelyek a régi celluloidfilmet jelképezik, mindezt pedig a szereplők aláírásai egészítik ki. Kapcsolódj ki és töltődj fel, miközben megépíted ezeket a bámulatos figurákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket. Utána pedig büszkén kiállíthatod ezeket az egyedi darabokat.

82 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: