LEGO Disney Princess: Anna és Elsa Jégvarázs országa 43194

Növeld a fiatalok önbizalmát játékon keresztül ezzel a 4 éves kortól ajánlott LEGO® ǀ Disney Anna és Elsa Jégvarázs országa (43194) készlettel.

Tanulás egy falatnyi játékon keresztül!

A kis építőknek tervezett, 4 éves kortól ajánlott készlet telis-tele van részletekkel és szereplőkkel, amelyek nagyszerű játékélményt nyújtanak. A dobozban minden csomag tartalmaz egy kész modellt. A kastély egy kezdőkockákból álló alaplappal és egy nagy fallal van ellátva, így az egyszerű építésnek köszönhetően a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak a játékba! A LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével a valódi folyamat során még a fiatal építők is igazi építőmestereknek érezhetik magukat… milyen klassz!

Nagyszerű családi szórakozás!

A gyermekek és a felnőttek egyaránt csatlakozhatnak Disney Annához, Elsához és Olafhoz a jégkastélyban. A 4 éves kortól ajánlott készletek nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek osztozzanak a fiatalokkal az építési szórakozásban, legyenek akár tapasztalt LEGO rajongók vagy olyanok, akik még csak most ismerkednek a LEGO kockákkal. A szett tartalmazza a Jégvarázs című Disney filmből ismert jégkastélyt, egy egyszerű, illusztrált útmutatót, ami azoknak a gyermekeknek is segít, akik még csak most tanulnak olvasni, valamint a digitális Instructions PLUS-t is. • A részletekkel és funkciókkal teli, 4 éves kortól ajánlott LEGO® ǀ Disney Anna és Elsa Jégvarázs országa (43194) készlettel a fiatalok megtanulhatnak építeni, miközben Disney Annával, Elsával és barátaikkal töltik az időt. • A készlet tartalmaz egy jégkastélyt, 3 kisebb építményt, Disney Anna és Elsa minifiguráit, valamint Olaf és 3 Hógolyhó LEGO® figuráit is. A kezdőkockáknak köszönhetően gyorsan megépíthető, így több idő marad a játékra! • A Jégvarázs című Disney film rajongói imádni fogják a kiegészítőket, köztük a jégszéket, a lámpást, az üvegharangot és a kincsesládát, benne egy koronával és gyémántokkal. A kedvenc filmjeleneteik eljátszásához és a szabad játékhoz is tökéletes. • Remek ajándék a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Jutalmazd a szorgalmas munkájukat egy mókás ajándékkal, ami az órákig tartó szórakozás közben az építési és kreatív készségeiket is fejleszti. • A jégkastély több mint 23 cm magas és 13 cm széles, így tökéletes a végtelen játékhoz. Minden LEGO® elemmel kompatibilis, így a gyermekek kibővíthetik, miközben építési készségeik is fejlődnek. • Az egyszerű, illusztrált útmutató tökéletes olyan gyermekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni, míg a LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS-szal a fiatalok építés közben megjeleníthetik modelljeik képét. • A 4 éves kortól ajánlott szettek szórakoztató módon tanítják meg a fiatalokat építeni, miközben az egyszerű lépések során az önbizalmuk is növekszik. A gyermekek és felnőttek egyaránt felfedezhetik a közös építés és játék nyújtotta örömet. • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

16 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: