LEGO® Disney Princess Belle és Aranyhaj királyi istállói 43195

Lenyűgözheted bármelyik olyan Disney Princess rajongót, aki a lovakat is szereti ezzel a részletes kidolgozású LEGO® ǀ Disney Belle és Aranyhaj királyi istállói (43195) játék építőkészlettel, amelynek része egy nagy főistálló, trófea és tartozéktároló szobákkal, egy barátságos padlástér és 2 kisebb, eltávolítható lóállás. Ebben a fantáziadús szettben találsz egy nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Összeszerelési útmutatók appon keresztül egy digitális Instructions PLUS alkalmazást. Az irányított építési folyamat során még a legfiatalabb építők is építőmesterek lehetnek… bámulatos!

A gyermekek imádnak ezzel a szettel és a tartozékaival játszani, amiben találnak szénát, lótápot, nyergeket, istállóban használt szerszámokat és egy trófeát. Ezek segítik beindítani a gyermeki fantáziát, miközben gondozzák az állatokat és izgalmas történeteket játszanak el.

Ebben a kreatív szettben a játszó gyermekeket várja 2 minifigura – Disney Belle és Aranyhaj – valamint Maximus és Fülöp LEGO lófigurák, amiken lovagolni is lehet. Ez a prémium Disney Princess ajándék minden gyermek beszélgetésének fő témája lesz.

21 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: