LEGO® Disney Princess: Elza és a Nokk mesekönyve 43189

Fedezd fel a Disney Jégvarázs 2. jeleneteit és történeteit a fantáziadús LEGO ǀ Disney Elza és a Nokk mesekönyve (43189) szettel. A készlet tartalmaz egy személyre szabható, kinyitható könyvet és egy matricalapot a díszítéséhez, egy nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS útmutatót is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyermekek felnagyíthatják, elforgathatják és megjeleníthetik a modell képét. Az irányított építési folyamatnak köszönhetően a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat… de klassz! Út közbeni szerepjáték Ez a hordozható szett rengeteg kreatív mókát nyújt. Önmagában, de más LEGO ǀ Disney szettekkel együtt is lehet játszani vele, hiszen tele van játékindítókkal, amik beindítják a fantáziát. Népszerű szereplők és izgalmas jelenetek Ez a LEGO ǀ Disney szett 3 mikrofigurát tartalmaz – köztük Idunát és Disney Elza 2 változatát –, valamint Olaf, a Nokk és a Földi óriás LEGO figuráit. A mesekönyv remek ajándék a klassz gyermekeknek a játékhoz.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: