LEGO® Disney Princess: Vaiana óceáni kalandja 43170

A Disney Vaiana című animációsfilm kis rajongói imádni fogják a végtelen kreativitást és a szórakozást, ami ebben a LEGO Disney Vaiana óceáni kalandja építőjáték készletben vár rájuk. A szett tartalmaz egy árbocos vitorlás hajót díszített szövet vitorlával, egy mágikus evezőt, Te Fiti szívének drágakövét ábrázoló elemet, valamint egyéb izgalmas játékindítókat. A gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy újragondolhatják őket ezzel az aranyos Disney Vaiana játékkészlettel. A modellel önmagában vagy más készletekkel kombinálva is lehet játszani, így rengeteg különféle, izgalmas és fantáziadús játéklehetőséget nyújt, emellett nagyszerű ünnepi ajándék is lehet. Ez a Disney Vaiana játékkészlet számtalan játékindítót tartalmaz, melyek kreativitásra inspirálják a gyermekeket, emellett beindítják a képzeletüket, így a film történetét túlszárnyalva megépíthetik saját, szórakozással és kalanddal teli világukat.

3 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Engedd, hogy gyermeked felejthetetlen kalandokban vegyen részt Disney Vaiana és Pua társaságában a klassz vitorláshajón, mely egy díszített szövet vitorlával van felszerelve, és tartozik hozzá egy evező, valamint Te Fiti szíve.

Ezzel a szórakoztató játékkal új kalandokban lehet részük a Disney Vaiana rajongóknak!

• Ösztönözd gyermeked izgalmas, filmes szerepjátékra vagy a kreativitásra ezzel az imádni való készlettel, melyben Vaianát és Puát, a malacot is megtalálod. Nagyszerű ajándék gyermekek és a Disney Vaiana rajongók számára. A játék már az építéssel elkezdődik!
• Vajon milyen kalandok várnak a tengeren? A gyermekek fejleszthetik képzelőerejüket és kreatív készségeiket, miközben belevágnak egy izgalmas kalandba Disney Vaiana és Pua, a malac társaságában a megépíthető, játék vitorlás hajójukon.
• Ezek az imádott szereplők nagyszerűek a készlettel való játékhoz, de akár más modellekkel is kombinálhatod őket, hogy új, szórakoztató történeteket találj ki. A gyermekek felfedezésre indulhatnak a Disney Vaianával, vagy adhatnak Puának egy kis harapnivalót, mielőtt elvitorláznának egy újabb kaland felé!
• A Disney Vaiana rajongók imádni fogják ezt a LEGO® ǀ Disney (43170) készletet. A szövet vitorlával ellátott hajó és Te Fiti szív eleme izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék minden 6 év fölötti fiú és lány számára.
• Kicsi, mégis hatalmas kalandokra kész. A több mint 10 cm magas, 9 cm hosszú és 6 cm széles vitorlás hajóval ellátott játékkészlet elég nagy a hosszan tartó kalandokhoz, de elég kicsi ahhoz, hogy a gyermekek bárhová magukkal vigyék.
• A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik a problémamegoldó készségeiket, valamint segítségével átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
• Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a játék a modell megépítésével! A könnyen érthető útmutató az önálló építés örömét és rengeteg kreatív szórakozást nyújt a gyermekek számára.
• Lepd meg a gyerekeket a LEGO® ǀ Disney készletekben található aranyos szereplőkkel és játékhelyzetekkel. Ez a szórakoztató Vaiana játékkészlet történetindítókat és végtelen játékot nyújt, melyek fejlesztik a gyermekek kreativitását és képzeleterejét.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyformák, kompatibilisek és könnyen összeépíthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: