LEGO® DUPLO®: Elemtartó doboz 10913

Ha kinyitjátok a LEGO® DUPLO® kockák színpompás válogatását, a kreatív játék és a fejlődési készségek egész világa tárul elétek. Ez a sokoldalú játékkészlet telis-tele van kisgyermekeknek szóló ötletekkel és inspirációval. A készlet tartalmaz egy mozgó kerekekkel ellátott autót, egy tetőt, ablakot, virágokat, kenyeret. Ez a kockák és elemek különleges válogatása végtelen, fantáziadús játékot nyújt a legkisebb építőknek. Gyermekeddel még a számokat is megismertetheted az 1-es, 2-es és 3-as számot ábrázoló kockákkal.

Ez a szórakoztató fejlesztő játék telis-tele van olyan kockákkal és elemekkel, melyek arra bátorítják a kisgyermekeket, hogy felfedezzék a kézzelfogható kreativitást és a fantáziadús játékot. Az ismerős tárgyak serkentik a fiatal elméket, a színes formák pedig fantáziadús építési mókára sarkalják őket, így ez a LEGO® DUPLO® kezdőkészlet tökéletes bármely kis építő inspirálására. Tanulást elősegítő játék kisgyermekeknek A strapabíró tárolódobozban vár rátok egy mozgó kerekekkel ellátott autó, egy tető, ablak, virágok, kenyér, DUPLO figurák, 1-es, 2-es és 3-as számot ábrázoló kockák… mindemellett pedig a szivárvány hívogató színeiben pompázó, eredeti kockák válogatása is. Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek nyújtotta végtelen, fantáziadús játéklehetőségekben, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit. Nagyszerű ajándékok óvodások számára! A DUPLO játékkészletek egyenesen a kis építők kezébe adják a végtelen játékot és az önkifejezést. A színes, könnyen megfogható elemek, melyek beindítják a kisgyermekek képzeletét, biztonságosak, tiszták és egyszerűen magatokkal vihetitek bárhová.

11 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Tárd fel a kreatív játék és a fejlődési készségek világát ezzel a kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® kezdőkészlettel, mely egy tárolódobozban érkezik, hogy gyorsan el tudjatok pakolni!

Inspiráld kisgyermeked kreativitását az első LEGO® DUPLO® készletével!

• Miközben a gyermekek a LEGO® DUPLO® kockák és elemek válogatásával alkotnak és játszanak, fejlőidk a kreatív gondolkodásuk, a problémamegoldó képességük, a térlátásuk és a finommotoros készségük.
• A 65 darab színes kocka és az ismerős elemek között egy mozgó kerekekkel ellátott autót, egy tetőt, ablakot, virágokat, kenyeret, DUPLO® figurákat, valamint 1-es, 2-es és 3-as számokkal ellátott kockákat is találtok.
• Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek nyújtotta végtelen, fantáziadús játéklehetőségekben, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit.
• Ez a biztonságos, színes és könnyen kezelhető kockákkal és elemekkel ellátott, tanulást elősegítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
• Az összes magával ragadó szín, forma, tárgy, figura és szám kényelmesen elfér egy szép LEGO® DUPLO® dobozban. Kombináljátok őket más DUPLO készletekkel, hogy még több fantáziadús mókában legyen részetek!
• Ezt az építőjátékot a gyermekek képzelete kelti életre, így nincs szükség elemekre! A kézzelfogható, elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek finommotoros készségeit és problémamegoldó képességeit, emellett egyenesen a kezükbe varázsolják a kreativitást.
• Nyissátok ki a tárolódobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Egy egyszerű útmutató mind a szülők, mind a gyermekek számára inspirációt nyújt – és ha a gyermekek egyszer belevágnak az építésbe, a fantáziadús játék sosem ér véget!
• A LEGO® DUPLO® játékkészleteket nagyszerű ajándékok óvodások számára. Beindítják a gyermekek képzeletét, végtelen játékra inspirálnak és a kisgyermekek fejlődését is segítik.
• A LEGO® DUPLO® kezdőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró kezek számára könnyen felvehetők, összeépíthetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden DUPLO építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: