Állatgondozás a farmon, 4 állat minifigurával (LEGO Duplo, 10949)

Ez a sokoldalú LEGO® DUPLO® Város: Állatgondozás a farmon (10949) játékkészlet fantáziadús játékot nyújt a gyermekeknek, emellett a 4 imádnivaló farmállattal kulcsfontosságú készségeket is elsajátíthatnak.

Fejlesszétek a készségeket gyermekbarát állatokkal!

Az imádnivaló malaccal, báránnyal, kacsával és cicával a szülőkre és kisgyermekekre egyaránt végtelen móka vár. A 4 aranyos farmállat tökéletes ahhoz, hogy az óvodások felvegyék őket és játsszanak velük. Miközben olyan állatgondozó tevékenységeket játszanak el, mint az etetés és az esti előkészületek a pajtában, a kis állatbarátok a finommotoros készségeiket, valamint társas és érzelmi tudatosságukat is fejlesztik.

Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek!

A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös játék során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt.

  • Lepj meg egy kis állatrajongót a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Állatgondozás a farmon (10949) játékkészlettel! Ez a 4 imádnivaló farmállat végtelen, kézzelfogható és fantáziadús játékra, valamint szórakoztató tanulásra bátorít.
  • Találtok egy gyönyörű színekben pompázó malac, bárány, kacsa és cica figurát, amelyek úgy készültek, hogy a kisgyermekek könnyedén fel tudják venni őket a játékhoz. A szetthez egy megépíthető pajta és egy valósághű szénabála is tartozik.
  • A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett társas és érzelmi felfogásukat is bővíthetik, miközben olyan állatgondozó tevékenységeket játszanak el mint az etetés és a pajta megágyazása.
  • Ez a vidám és strapabíró játékkészlet nagyszerű karácsonyi, ünnepi, születésnapi vagy hétköznapi ajándék a 2 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik megérdemelnek egy kis meglepetést!
  • Méretei: több mint 10 cm magas, 9 cm széles és 6 cm mély – azonban a játékkészlet számtalan különféle módon átrendezhető és más LEGO® DUPLO® farmjátékokkal is könnyedén kombinálható.
  • Az építési útmutatóban szórakoztató, illusztrált történeteket találtok a készlet modelljeiről, így még több vidámsággal dobhatjátok fel a kreatív építést és a fantáziadús játékot.
  • Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO® DUPLO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

3 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

Korcsoport

Anyaga

Műanyag

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: