LEGO® DUPLO® Town: Pizzéria 10927

Fűszerezzétek meg a játékot egy kis pizzával! A LEGO DUPLO Pizzéria ideális első építőjáték készlet, mely számtalan tanulási és szórakozási lehetőséget nyújt a kisgyermekek számára. Minden gyermek jól ismeri a pizzát – ez a modern pizzéria pedig a játék és a fejlődési készségek ínycsiklandó keverékét rejti! A kis kuktád segíthet a szakácsnak feltartani a pizzát, amivel odacsalogatja a vendégeket; fel szolgálhatja a pizzát; és a székre ültetheti a szakácsot, hogy elfogyassza kedvenc harapnivalóját (a pizzát!), míg az aranyos kutya irigykedve nézi őt. A színes és részletesen kidolgozott kockák mellett, a készlet tartalmaz egy fahatású konyhapultot is, így ez a sokoldalú LEGO DUPLO Pizzéria rengeteg módon átépíthető és átalakítható, hogy végtelen szerepjátékos mókában legyen részetek. Szerepjátékos, tanulást elősegítő játékok – nagyszerű ajándékok kisgyermekeknek! A kisgyermekeknek szánt, ismerős szereplőkkel és helyzetekkel ellátott LEGO DUPLO tanulást elősegítő játékok egyenesen az óvodások kezébe varázsolják a végtelen játékot és azönkifejezést – emellett segítik finommotoros készségeik, valamint társas és érzelmi képességeik fejlődését.

3 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A LEGO® DUPLO® Pizzériában rengeteg tanulás és játék vár a kisgyermekekre. Nagyszerű első LEGO építőkészlet, melyben végtelen történet vár rátok.

Ebben a pizzériában a móka kerül terítékre!

• A sokoldalú LEGO® DUPLO® Pizzéria segítségével a kisgyermekek, szülők és barátok számtalan szerepjátékos mókát élhetnek át együtt. Ez a játék ideális LEGO kezdőkészlet, mely telis-tele van játékos tanulással.
• Miközben a pizzériában a szakács egy fincsi pizzát süt, az aranyos kutya irigykedve figyeli őt. A pizzéria színes, modern, és egy fahatású konyhapultot is tartogat számotokra az étlap, az asztal, a szék, és persze a pizza mellett!
• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros, társas és érzelmi készségeiket, miközben építenek, játszanak, átalakítanak, majd újra belevágnak a játékba ezzel a sürgő-forgó ételes játékkészlettel. Süssetek és szolgáljatok fel ínycsiklandó pizzát! Vajon a kutyus is kap egy szeletet?
• A fiúk és lányok egyaránt örömmel fognak fantáziadús történeteket eljátszani ezzel a szórakoztató pizzériával. A saját történetek pedig egész napos szerepjátékot inspirálnak ezzel a mókával teli mini étteremben! Nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• A pizzéria méretei: több mint 11 cm magas, 9 cm széles és 7 cm mély. Ez a játékkészlet zökkenőmentesen beépül más LEGO® DUPLO® készletekbe, így bővítve a gyermekek szerepjátékos és tanulási lehetőségeit.
• Ehhez a kisgyermekeknek szánt, tanulást elősegítő játékhoz nincs szükség elemekre – így az ínyenc móka sosem ér véget! A LEGO® DUPLO® kézzelfogható játékok inspirálják a gyermekek kreatív, fantáziadús és gyakorlati gondolkodását.
• Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek azonnal megépíthetik és élvezhetik a játékot ezzel a LEGO® DUPLO® játék pizzériával. Majd minél többet játszanak, annál több új és izgalmas játéklehetőséget találnak ki.
• A könnyen kezelhető kockákkal és barátságos, jól ismert szereplőkkel teli LEGO® DUPLO® Városi kalandok játékok fejlesztik a gyermekek kreatív gondolkodását és finommotoros készségeit, mindeközben pedig végtelen, fantáziadús játékot nyújtanak.
• A LEGO® DUPLO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1969 óta így van.
• A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket szélsőséges tesztek alá vetettük, így biztosan megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, tehát biztos lehetsz benne, hogy a játékok teljesen biztonságosak gyermeked számára.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: