LEGO Friends: Erdei lakóautó és vitorlás 41681

Ezzel a LEGO Friends: Erdei lakóautó és vitorlás (41681) készlettel a kis építők felfedezhetik a természet iránti szeretetüket.

Minden elemében játék!

A gyermekek felfedezhetik a színes és részletgazdag lakóautót, aminek a tetején egy kiegészítőkkel teli doboz vár rájuk, amit kipakolhatnak. Az elülső tető levehető, így a fiatalok könnyedén hozzáférhetnek a vezetőfülkéhez, a főtető pedig csuklópántos kialakítással készült, így egyszerűen kivehetik a hálózsákokat a szabadtéri kempingezéshez. A LEGO hajó tartalmaz egy kormánylapátot és mozgatható vitorlát a valósághű vitorlás kalandokhoz, emellett pedig egy szép, tavi és hegyi helyszín is vár rájuk, ahol leparkolhatnak, és felfedezhetik a vidéket. A fiatalok mindemellett még egy mosómedvével is összebarátkozhatnak.

Remek elfoglaltság a kreatív utazásokhoz!

A LEGO Friends játékkészletekkel a kis építők felfedezhetik a szenvedélyeiket. Minden szetthez tartozik egy szimpatikus szereplő és állatpajtások, akik csatlakozhatnak hozzájuk a fantáziadús kalandokon. A szett telis-tele van funkciókkal, így a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat, miközben elmerülnek az órákig tartó, természetbeli játékban. • A LEGO® Friends Erdei lakóautó és vitorlás (41681) készlet tökéletes ajándék a természetbarát gyermekeknek, akik felfedezhetik a csodálatos természet iránti szenvedélyüket. Telis-tele van funkciókkal, amelyek kreatív játékra inspirálnak. • Ez a születésnapi ajándék tartalmazza LEGO® Friends Stephanie, Emma és Ethan minifiguráit, egy mosómedvét, egy részletesen kidolgozott lakóautót, egy vitorlást, egy mini, tóparti piknikterületet, és egy mólóval és hegyekkel ellátott helyszínt.

• A lakóautóval a gyermekek országúti kalandokat játszhatnak el. A teteje nyitható, így könnyedén hozzáférnek a belsejéhez. A hajót is levehetik a vitorlázáshoz, vagy kikapcsolódhatnak a természet lágy ölén. • Csalj mosolyt a 7 éves vagy nagyobb felfedezők arcára ezzel a LEGO® Friends játékkészlettel! Tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék a természetbarát gyermekeknek, akiknek van egy kis építési tapasztalatuk. • A lakóautó több mint 8 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles. A hajó több mint 11 cm magas, 11 cm hosszú és 4 cm széles. • A készlet klassz funkciókat tartalmaz, amelyek a legtöbbet hozzák ki a játékból. A furgon teteje csuklós kialakítású, így könnyen hozzáférhetsz a konyhához, míg a mozgatható vitorlával és evezőlapáttal ellátott hajó levehető az utánfutóról. • Ez a gyermekeknek szánt ajándék rengeteg kiegészítővel indítja be a fantáziadús történetmesélést, köztük egy gördeszkával, sisakkal, telefonnal, társasjátékcsempével, bőrönddel, mentőmellényekkel, piknikasztallal, GPS-szel és egy fényképezőgéppel. • A LEGO® Friends Erdei vízesés (41677), az Erdei házikó (41679) és az Erdei lovaglóközpont (41683) mellett, ez a játékkészlet is tökéletes olyan gyermekeknek, akik imádják a kalandjátékokat. • A népszerű LEGO® játékok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • Az új LEGO® játékokat a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

18 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: