LEGO Friends: Erdei lovaglóközpont 41683

Ajándékozd meg az állatbarátokat egy szerepjátékos mókával, amit a LEGO Friends: Erdei lovaglóközpont (41683) készlet nyújt.

Pattanj lóhátra, és irány a természet!

A gyermekek csatlakozhatnak Miához, Savannah-hoz, vakvezető kutyájához, Goldie-hoz és öccséhez, Kevinhez, miközben lóháton felfedezik az erdőt. A LEGO Friends lovas tanyán gondoskodhatnak a lovakról vagy kikapcsolódhatnak az erdei házban, ami tartalmaz egy konyhát, hálószobát és étkezőt is. A történetmesélő szórakozás a szabadban is folytatódik, miközben a tűz köré gyűlve pillecukrot sütnek. A készlethez rengeteg kiegészítő tartozik, amelyek kreatív játékra inspirálnak, emellett a második emelet levehető az egyszerű hozzáféréshez.

Kreatív ajándékok, amelyekkel a gyermekek felfedezhetik a szenvedélyeiket!

A tudománytól kezdve, a technológián és művészeten át, egészen a természetig, minden LEGO Friends szereplőnek saját érdeklődése van. Mutasd be a gyermekeknek Heartlake City lányait, hogy egy olyan különleges barátra tegyenek szert, akivel közösen fedezhetik fel a szenvedélyüket. Ez a 3-szintes tanya telis-tele van funkciókkal, kiegészítőkkel és figurákkal, amelyek végtelen történetmesélésre és állatos játékra inspirálnak. • A gyermekek az állatok iránti szeretetüket kreatív játékban élhetik ki a LEGO® Friends Erdei lovaglóközpontban (41683), ahol gondoskodhatnak róluk, felfedezhetik a természetet és kikapcsolódhatnak a barátaikkal. • Összesen 7 figurát tartalmaz: LEGO® Friends Miát és Savannah-t, egy mikrofigurát, egy kutya figurát és egy pónit is. Emellett 2 ló is található benne, amelyek csuklópántos fejjel vannak kialakítva, így még valósághűbb lesz a játék. • A 3-szintes tanya alsó szintjén található egy istálló konyhával, hálószobával, fent pedig egy étkezővel. A szabadban a gyermekek lefektethetik a kutyát aludni a kutyaólban, majd pillecukrot süthetnek a tábortűznél. • Ez az 511 elemből álló készlet remek karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják az állatokat. Ideális a magával ragadó, önálló játékhoz, de a barátokkal együtt is órákig tartó szórakozást nyújt. • A lovaglóközpont több mint 26 cm magas, 22 cm széles és 12 cm mély – elég kicsi a kiállításhoz, így a gyermekek bármikor elővehetik és eltehetik a szórakoztató, természet témájú játékot.

• Az aranyos kiegészítőket a gyermekek imádni fogják, hiszen találnak lovaglósisakokat, nyergeket, kantárokat, vasvillát, kefét, seprűt, konyhai eszközöket, pillecukrot és egy fehér botot Savannah-nak. • Az élvezhető, magával ragadó játékra tervezett modell második emelete levehető az egyszerű hozzáféréshez. A lovak nyaka csuklópántos kialakítással készült, így a gyermekek megállhatnak velük, hogy legeljenek az erdei utazásuk során. • A LEGO® Friends Erdei vízesés (41677), az Erdei házikó (41679) és az Erdei lakóautó és vitorlás (41681) mellett, ez a játékkészlet is tökéletes olyan gyermekeknek, akik imádják a kalandjátékokat. • A népszerű LEGO® játékok már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal. • Az új LEGO® játékokat a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

28 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: