LEGO Friends: Varázslatos karaván 41688

Ajándékot keresel egy olyan gyermeknek, aki imádja a különös járműveket? Akkor lepd meg a LEGO® Friends Varázslatos karavánnal (41688)!

Elbűvölő részletek!

A lóvontatású karaván telis-tele van hagyományos részletekkel, többek között aranyos, rácsmintás ajtókkal és egy régies lámpással. A teteje oldalcsuklós kialakítással készült, így a gyermekek felfedezhetik a helyet. Találnak benne ágyat, konyhát tűzhellyel és egy asztalt, ahol leülhetnek enni. Ezután gondoskodhatnak a lóról vagy játszhatnak a bagollyal. A sátorban egy kristálygömb vár rájuk. A csavaró funkció használatával megpörgethetik, hogy feltárják Mia jövőjét. A gyermekek eldönthetik, hogy szomorú vagy vidám arcot mutasson, de akár a sorsra is bízhatják a választást…

A barátság varázsa!

Ismertesd meg a kis építőkkel a Heartlake City játékokat, ahol a valósághű szerepjátékok világa vár rájuk. A LEGO Friends készletekkel a gyermekek izgalmas szereplők társaságában fedezhetik fel a szenvedélyeiket. a szenvedélyeiket. Ez az értékes játékkészlet tartalmaz egy karavánt, egy jóssátort, 2 minifigurát, valamint egy ló és egy bagoly figurát is. • A gyermekek imádni fogják a Varázslatos karaván (41688) nyújtotta vándorcirkusz rejtélyeit. Ez a varázslatos készlet tartalmaz egy veterán karavánt és egy jóssátort, az elbűvölő szerepjátékos szórakozáshoz. • Tartalmaz 2 LEGO® Friends minifigurát, valamint egy ló és egy bagoly figurát is, így a gyermekek rengeteg módon élvezhetik a kreatív szerepjátékot. Emellett felfedezhetik az otthonos karaván tűzhelyét, asztalát és a rejtett vécét is. • A gyermekek olyan történeteket találhatnak ki, amelyekben gondoskodhatnak a lóról, tanácsot kérhetnek a bölcs bagolytól, jósolhatnak a kristálygömbből, vezethetnek és kikapcsolódhatnak a karaván belsejében. • A különálló jóssátor még tovább bővíti a mókát! A gyermekek szórakoztathatják a családtagjaikat, miközben megjósolják a jövőjüket, de egy barátjukhoz is átvihetik a kristálygömböt, hogy közösen vágjanak bele a rejtélyes szórakozásba. • A funkciókban gazdag, varázslatos készlet ideális születésnapi, karácsonyi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, valamint a járműrajongó fiúknak és lányoknak. • A karaván több mint 11 cm magas és 24 cm hosszú, míg a sátor több mint 11 cm magas és 8 cm széles, így egyik sem foglal sok helyet, ha kiállítod őket. • Az ötletes és kreatív elemekkel teli karaván teteje csuklós kialakítással nyitható, így az apró ujjak könnyedén hozzáférnek a tűzhelyhez, vagy elcsavarhatják a csapot, hogy a ló itatásához megtöltsenek egy vödröt vízzel. • A többi LEGO® Friends Varázslatos vidámparki készlettel is összeilleszthető – a Varázslatos vidámparki hullámvasúttal (41685), a Varázslatos akrobatikával (41686), a Varázslatos vidámparki standokkal (41687) és a Varázslatos óriáskerék és csúszdával (41689). • A vadonatúj LEGO® játékok és minifigurák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • A LEGO® Friends készleteket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy minden építőjáték-készlet megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak.

18 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: