LEGO Friends: Varázslatos vidámparki hullámvasút 41685

Idézd elő a karnevál nyújtotta örömet a LEGO Friends Varázslatos vidámparki hullámvasút (41685) játékkészlettel!

Klassz, valósághű részletek!

Ez a 974 elemből álló modell inspiráló építési projektet kínál, a megépítése után pedig rengeteg kreatív játéklehetőséget nyújt. A középpontjában a szövettetejű sátor áll, ami a bűvészműsor helyszíne. A gyermekek eljátszhatják, hogy bűvészek, akik egy doboz és egy ötletes funkció segítségével eltüntetnek egy LEGO Friends minifigurát! De akár tűzfújó zsonglőrökké is válhatnak. A készlethez tartozik egy hullámvasút, amit aranyos nyuszis kocsik egészítenek ki, egy fényképezőgépet és egy kalapácshintát, ami megpörgeti a gyermekeket. Ha pedig lekapcsolják a villanyt, megnézhetik, ahogy életre kelnek a sötétben világító elemek!

A barátság varázsa!

Vidd el a gyermekeket Heartlake City-be, a hétköznapi hősök és a valósághű helyszínek világába, ahol hozzájuk hasonló barátokat ismerhetnek meg. A gyermekek és a felnőttek egyaránt örömmel fogják átadni magukat a karneváli vidámságnak, miközben megépítik és felfedezik ezt az átfogó készletet. • A Varázslatos vidámparki hullámvasút (41685) játékkal a kreatív gyermekek elmerülhetnek a végtelen, karneváli játékban. Ez a részletesen kidolgozott szett órákig tartó mókát nyújt a gyermekeknek, miközben az összes klassz funkcióját felfedezhetik. • Ez az átfogó készlet 4 minifigurát tartalmaz, így rengeteg szerepjátékra van lehetőség. Emellett vár rád 2 vidámparki játék, 2 bűvésztrükk, egy pattogatott kukoricás bódé, egy fotófülke és egy szövettetejű sátor a műsorhoz. • A gyermekek a családtagjaikat és barátaikat is lenyűgözhetik a bűvésztrükkökkel, felülhetnek a funkciókkal teli hullámvasútra, foroghatnak a kalapácshintán, pattogatott kukoricát vehetnek és tűzfújókká is válhatnak. • Ez a fantasztikus karácsonyi vagy születésnapi ajándék egész biztosan elbűvöli a 8 éves vagy nagyobb fiúkat és lányokat. A kreatív építőelemeknek köszönhetően tökéletes a felnőtteknek ahhoz, hogy osztozzanak az építési mókában. • Ez az átfogó készlet egész biztosan le fog nyűgözni. A nagy sátor több mint 27 cm magas és 34 cm széles; a hullámvasút pedig több mint 13 cm magas és 52 cm széles. • A kiegészítők sokasága végtelen történetmesélésre inspirál. Ilyen például a zsonglőrbuzogány, a színpadi smink és a lufik is. A sötétben világító elemek pedig életre kelnek, ha lekapcsolod a villanyt! • Kompatibilis a többi LEGO® Friends Varázslatos vidámparki készlettel – a Varázslatos akrobatikával (41686), a Varázslatos vidámparki standokkal (41687), a Varázslatos karavánnal (41688) és a Varázslatos óriáskerékkel és csúszdával (41689). • Üdvözlünk Heartlake City-ben, ahol a gyermekek funkciókkal teli játékkészleteket és gondoskodó szereplőket fedezhetnek fel. Ezekkel a szettekkel a fiatalok megismerhetik az élénk színekben pompázó, valódi világot. • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • Az új LEGO® játékokat szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy minden építőjáték-készlet megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak.

34 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: