LEGO Friends: Varázslatos vidámparki standok 41687

Varázsold a vásári mókát a gyermekek szobájába a LEGO Friends: Varázslatos vidámparki standok (41687) készlettel!

Telis-tele mókás lehetőségekkel!

A készlet tartalmaz egy mikrofigurát és 2 minifigurát varázslatos ruhákban – 1 arcfestést, 1 pedig varázsköpenyt visel. A fiatalok eljátszhatják, hogy látogatók, vidámparki dolgozók vagy akár bűvészek, akik gyermekeknek adnak műsort – egy gomb elforgatásával „meglebegtethetik” Emmát, ezt a trükköt pedig a családjuknak is bemutathatják. Emellett a barátaikat is lenyűgözhetik a varázserejükkel, ha átviszik hozzájuk ezt az elemet! Extra meglepetésként a készlet sötétben világító elemeket is tartalmaz, amelyek életre kelnek a lámpák lekapcsolásakor! Repítsd el a gyermekeket Heartlake City izgalmas világába, ahol végtelen szórakozás vár rájuk a varázslatos LEGO Friends lányok társaságában. Rengeteg kreatív elemet tartalmaz, köztük egy fagylaltos standot, egy mozgatható arcfestékes kocsit, jegypénztárat és forgóajtókat – akárcsak egy valódi vidámparkban. Még egy lebegtető bűvésztrükk elem is vár rád! • Vidd haza a karneváli izgalmakat a LEGO® Friends Varázslatos vidámparki standok (41687) készlettel! A szett 4 karneváli standot tartalmaz levehető bűvésztrükk elemmel, amivel a gyermekek a családtagokat és barátaikat is szórakoztathatják. • A készlet 2 LEGO® Friends minifigurája és egy mikrofigurája rengeteg kreatív szerepjátékos lehetőséget nyújt. Ha felturbóznád a rejtélyes szórakozást, akkor kapcsold le a villanyt, hogy életre keltsd a sötétben világító elemeket! • A készlet telis-tele van kreatív elemekkel. A gyermekek fagylaltot árulhatnak, arcokat festhetnek vagy vehetnek jegyet a vidámparkba. Emellett a bűvésztrükk elem segítségével a barátaiknak is megmutathatják „varázserejüket”! • Ismersz olyan 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermeket, aki imádja a vidámparki játékokat? Akkor ez a LEGO® Friends készlet ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék lesz számára. A bűvésztrükk elemek nagyszerű interaktív játékot nyújtanak. • A teljes standkészlet több mint 14 cm magas, 31 cm széles és 6 cm mély. A bűvésztrükkös stand több mint 11 cm magas, 8 cm széles és 9 cm mély. • A többi LEGO® Friends Varázslatos vidámparki készlettel is összeilleszthető – a Varázslatos vidámparki hullámvasúttal (41685), a Varázslatos akrobatikával (41686), a Varázslatos karavánnal (41688) és a Varázslatos óriáskerékkel és csúszdával (41689). • Ez a gyermekeknek szánt, varázslatos építőkészlet a LEGO® Friends Heartlake City hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. • A LEGO® Friends építőkockák és játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek és kompatibilisek legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • A fantáziadús LEGO® játékokat szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy minden építőjáték-készlet megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak.

11 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: