LEGO Harry Potter Roxfort: Találkozás Bolyhoskával 76387

Az ifjú boszorkányokra és varázslókra végtelen, varázslatos szórakozás vár a LEGO® Harry Potter Roxfort: Találkozás Bolyhoskával (76387) készlettel.

Eredeti roxforti kalandok Bolyhoskával!

Add a gyermekek kezébe Harry Potter varázslatát 3 népszerű minifigurával – Harry Potterrel, Ron Weasley-vel és Hermione Granger-rel –, valamint Bolyhoskával, az óriási, 3 fejű roxforti kutyával. Bolyhoska lábát számos módon beállíthatod, a 3 mozgatható feje pedig különféle arckifejezéseket mutat.

Micsoda meglepetés!

Ez az átalakítható játékkészlet népszerű szereplőket, jól ismert helyszíneket és egy 3 fejű kutyát is tartalmaz, amivel háromszoros móka vár rád! A készlet 5 különálló modult tartalmaz, amelyeket sokféleképpen elrendezhetsz: egy nagy szobát csapóajtóval; egy varázsgyakorló szobát; tetőt; egy erkélyes szobát; és egy olyan helyiséget, ami telis-tele van az Ördöghurok növény kusza csápjaival. Emellett más meglepetések is várnak: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Hermione Granger minifigura, 2 véletlenszerű varázslókártya csempe, valamint a lehetőség, hogy még több helyiséggel bővítsd a szettet, amiből megalkothatod a teljes Roxfort kastélymodellt. • A LEGO® Harry Potter Roxfort: Találkozás Bolyhoskával (76387) készletben minden megvan, amire egy Harry Potter rajongó vágyhat: népszerű szereplők, jól ismert roxforti helyszínek és egy izgalmas, 3 fejű kutya. • Tartalmazza Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasley minifiguráit, egy megépíthető, óriási kutyát 3 fejjel, 5 megépíthető modult, valamint olyan autentikus kiegészítőket, mint például a varázshárfa. • Ez a sokoldalú, funkciókkal teli Harry Potter játékkészlet végtelen módon átrendezhető, így minden átalakítás új, varázslatos kalandok felé vezet Bolyhoskával, a nagy, beállítható, 3 fejű kutyával. • Elbűvölő születésnapi, karácsonyi és ünnepi ajándék, ami magával ragadja a 8 éves vagy nagyobb boszorkányokat és varázslókat. • A készlet több mint 30 cm magas, 19 cm széles és 7 cm mély, emellett könnyedén összeilleszthető más LEGO® Harry Potter készletekkel is. • Ez a játék az eredeti részletekkel teli, moduláris készletek sorozat része, amelyeket a gyermekek megépíthetnek, kombinálhatnak és átrendezhetnek, hogy megalkossák saját Roxfort kastélymodelljüket. • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Hermione Granger minifigurát, ami a LEGO® Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A szettben a gyermekek 2 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van). • A LEGO® Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak. • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

15 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: