LEGO Hidden Side: Newbury elhagyott börtöne 70435 - 1. kép
LEGO® Hidden Side: Newbury elhagyott börtöne 70435
13 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Hidden Side: Newbury elhagyott börtöne 70435

13 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Fedezd fel a kiterjesztett valóság élményét, ahol a fizikai és a digitális játékélmény egyesül ebben a LEGO® Hidden Side Newbury elhagyott börtöne játékkészletben!

Elképesztő, alkalmazásalapú LEGO® szellemvadászjáték gyermekeknek

• A 7 éves vagy annál idősebb gyermekek nagyon fogják élvezni a magával ragadó, egy- vagy többszereplős AR, azaz kiterjesztett valóságbeli játékélményt ezzel a LEGO® Newbury elhagyott börtöne játékkészlettel, amely szellemesen kombinálja a fizikai és a digitális LEGO játékot.
• Ez a kiterjesztett valóságbeli játékkészlet tartalmaz egy digitálisan interaktív Hidden Side börtönmodellt „kísértetjárta mód“ funkcióval, emellett megtalálod benne Jack, Rami, El Fuego és Nate Lockem minifiguráit, valamint Spencer és Maximus kutyafiguráit is.
• Newbury elhagyott börtönének modelljében elképesztő digitális világ elevenedik meg, ha a LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután szellemekre vadászhatnak, rejtélyeket oldhatnak meg és szembeszállhatnak a főszellemmel, Bart Chaney-vel.
• Ideális születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándékot keresel 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú játék remek ajándék a LEGO építőjátékok rajongói, és olyan gyermekek számára, akik szeretik a virtuális valóságot és a videojátékokat.
• A megépített, multifunkcionális LEGO® Hidden Side Newbury elhagyott börtöne (70435) modell több mint 19 cm magas, 30 cm széles és 15 cm mély.
• Elem nélkül működő építőjáték. A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
• Ezt a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú építőkészletet gyerekjáték megépíteni. Könnyen követhető építési útmutatót találsz a csomagban és online. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és az épületeket. A kiterjesztett valóságbeli játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
• A LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóságbeli játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy a LEGO kockák és elemek egységesek, kompatibilisek és továbbra is könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítjuk, hogy minden gyermekeknek szánt játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

400

Életkor

, , , , ,

Korosztály

,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: