LEGO® Hidden Side: Paranormális busz 3000 70423

Itt az ideje, hogy belépj a rejtett valóságba! Ha mersz. Töltsd le a LEGO Hidden Side alkalmazást, majd koppints a telefonodon az iskolabusz modellre, és keltsd életre! Játssz a modellel, és nézd meg, mi történik az alkalmazásban! Fedezd fel a szüntelenül változó rejtett valóságot, oldj meg új rejtélyeket, keress klassz elemeket, kapj el és gyűjts össze szellemeket és győzd le a főszellem figuráját, Köpködőt – ha mered. A 2 megszállt dolgozó támadásra kész, a kísértetjárta vécészörny pedig barna csempéket lő – fúj! Vajon le tudod győzni őket? Húzd ki a parancsnoki állást és hajtsd ki az oldalsó ágyúkat – itt az ideje elkapni azokat a szellemeket! Vagy játszd el saját szellemvadász kalandjaidat ezzel a lenyűgöző LEGO építőkocka készlettel! Töltsd le a LEGO Hidden Side alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Paranormális busz 3000 játékkészletre, és keltsd életre ezt a gyermekeknek szánt iskolabusz készletet! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet! Ez a kiterjesztett valóságbeli játék 6 figurát tartalmaz: Az okostelefonnal ellátott Jack Davids és Parker L. Jackson minifiguráit, a technikai zseni J.B.-t, a dolgozó Nannát és Billt, valamint Davids szellemkutyájának figuráját, Spencert. Ez a játék iskolabusz tartalmaz egy kihúzható parancsnoki központot, kihajtható, szelleműző ágyúkat, tetőtéri szkennereket és 4 minifigurának kialakított helyet a belsejében. A mobil vécét barna csempéket köpködő szellemszörnnyé alakíthatod, hogy rengeteg bolondos történetet játszhass el! Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO Hidden Side játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük. Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!! A LEGO Hidden Side alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben olyan egyedi főszellemekkel, mint Köpködő. Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a https://www.lego.com/hu-hu/service/device-guide/hidden-side oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt! A Paranormális busz 3000 méretei: több mint 15 cm magas, 10 cm széles és 29 cm hosszú.

25 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: