LEGO Icons: A NASA Discovery űrsiklója 10283

Ünnepeld meg a világűr csodáit A NASA Discovery űrsiklója (10283) felnőtteknek szánt LEGO® építőkészlettel! A 2354 elemből álló, magával ragadó kihívás során megépítheted a Discovery űrsiklót, valamint a Hubble űrtávcsövet is, amit a NASA STS-31 küldetésén indítottak útnak 1990-ben. Egy űrhajós szemszögéből A részletgazdag építmény a Discovery lenyűgöző eredményeinek állít emléket. Nyisd ki a raktér ajtaját, és indítsd útnak a Hubble űrtávcsövet, hogy felfedezze a világűrt! Állítsd be csűrőkormányokat, kapcsold át a futóművet a visszatéréshez, majd engedd ki a robotkart!

A nyitható pilótafülkében megnézheted a vezérlőfülkét és a középfedélzetet, ahol 5 ülőhelyet találsz a legénység számára. A távcsőnek mozgatható napelemei és egy ajtónyílása is van. A bemutatóállványok segítségével önmagukban vagy együtt is kiállíthatod az űrsiklómodellt és a távcsövet. A következő építési projekted A NASA Discovery űrsiklója (10283) LEGO készlet a felnőtteknek szánt építőmodellek sorozat része, egy csodálatra méltó dísztárgy, amely elrepít a szürke hétköznapokból.

Az űrsiklómodell több mint 21 cm magas, 54 cm hosszú és 34 cm széles, így tökéletes méretű a kiállításhoz.

123 190 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: