LEGO Icons: Porsche 911 10295

Ünnepeld meg a Porsche jellegzetes stílusát ezzel a fantasztikus építési kihívással, miközben megalkotod saját, klasszikus, gyűjthető autódat a LEGO Porsche 911 (10295) modellkészlettel. Döntsd el, hogy a turbófeltöltős motorral felszerelt Turbo modellt építed meg, vagy az ikonikus Targa rúddal és a motorháztető alatt tárolható, levehető tetővel ellátott Targát.Építsd meg kedvenc Porsche 911 modelledet!A Turbo és a Targa autómodell egyaránt tartalmaz eredeti Porsche 911 részleteket, például az ikonikus első és hátsó lökhárítókat, szögletes fényszórókat, nyomtatott logót és rendszámtáblákat.

A belterük ugyanannyira lenyűgöző, hiszen találsz bennük működő kormányt, sebességváltót, kéziféket és dönthető üléseket, mindez pedig sötét narancssárga és nugát színösszeállításban pompázik.A következő építési projektedA LEGO Porsche 911 a felnőtteknek szánt építőmodell-készletek gyűjteményének része. A klasszikus, gyűjthető autóktól kezdve, a részletesen kidolgozott épületekig, ezek a LEGO szettek tökéletesek ahhoz, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból, és elmerülj egy magával ragadó építési projektben.

61 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: