LEGO Ideas: Central Perk 21319

Ünnepeld a Jóbarátok című népszerű amerikai TV sorozat 25. évfordulóját ezzel a gyűjtői LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK készlettel! A kávézó TV stúdiójának bámulatos LEGO változata telis-tele van eredeti részletekkel, melyek elengedhetetlen emléktárggyá teszik a készletet a Jóbarátok rajongói számára. Az ikonikus helyszín a kanapéval, fotellel és 2 székkel van ellátva, a bútorok könnyen eltávolíthatóak a játék érdekében. De ne feledkezzünk meg a színpadról sem, ahol Phoebe előadta dalait gitárja kíséretében (és ahol Ross játszott a szintetizátorán, amit Phoebe-n kívül mindenki borzalmasnak talált).

A 7 új, 2019 szeptemberében megjelenő LEGO minifigura, azaz Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe és a CENTRAL PERK balszerencsés menedzsere, Gunther, számos kiegészítővel van ellátva, így eljátszhatod a jól ismert, fergeteges jeleneteket. Ez a Jóbarátok témájú ajándék nagyszerű meglepetés barátoknak és család tagoknak is. Ideális játéknak és kiállítási tárgynak egyaránt, mely bármelyik szobában megragadja a figyelmet.

30 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: