LEGO® Minecraft: A fosztogató rajtaütés 21160

A Fosztogatók tombolni kezdtek a Fosztogató Kapitány vezetésével. Vele van egy Vindicator és egy Ravager is, melyek nyitható és zárható, csattogó állkapcsokkal vannak ellátva – szóval ne menj a közelükbe! Vajon meg tudod menteni a Falusiakat a támadástól, valamint a kereskedelmi állomásukat és terméseiket a pusztítástól? Minden Minecraft™ tudásodra szükséged lesz ahhoz, hogy legyőzd az ellenséges behatolókat és a harapós Illager szörnyet!

Akciódús, LEGO® Minecraft™ kaland inspiráló környezettel, klassz kiegészítőkkel és a népszerű számítógépes játék közkedvelt szereplőivel. Ha a rejtélyes Minecraft Kai figura megérkezik, hogy megküzdjön az ellenséges behatolókkal, bármi megtörténhet! Rengeteg lehetőség az építéshez, játékhoz és alkotáshoz a gyermekek számára! A 3 Minecraft helyszínnel – egy lapos tetejű sivatagi házzal, kereskedelmi állomással és szántófölddel – a játékosok átalakíthatják a készletet, hogy végtelen szerepjátékos helyzeteket alkossanak. A mókát bent is folytathatod, ha leveszed a háztetőt. A barátságos Falusiak, az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatók, a Vindicator, valamint állatok és kiegészítők széles választéka mellett egy klassz, harapós Ravagerrel is megküzdhetsz! Elég nagy ahhoz, hogy a hátára ültess egy Minecraft figurát, emellett nyitható és zárható, csattogó állkapcsokkal is el van látva! Keltsd életre a Minecraft akciót LEGO kockákkal és figurákkal! A LEGO Minecraft játékkészletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, csoportos vagy önálló játékot. És az új, 2020 januárjában megjelenő Minecraft figurákkal sosem akarják majd letenni!

29 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Nyújts a Minecraft™ játékosoknak kézzelfogható mókát ezzel az akciódús Minecraft faluval, mely tartalmazza a játék népszerű szereplőit, valamint egy harapós Ravager szörnyet is!

Minecraft™ falu játékkészlet – egy harapós Ravager szörnnyel!

• Helyezd a Minecraft™ játékosokat egy új dimenzióba ezzel az akciódús LEGO® Minecraft készlettel! A 3 rész átalakításával a gyermekek végtelen, kézzelfogható kalandokban vehetnek részt, miközben megküzdenek az ellenséges mobokkal és a harapós Ravager szörnnyel!
• A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatókat és a hatalmas, harapós Ravagert, melynek a hátára ráültethetik a Fosztogatókat. Ezek a rosszfiúk konfliktust és akciót csempésznek a játékba, és bármelyik más LEGO® Minecraft™ készletbe is.
• A rejtélyes Kai figura a Falusiak, sivatagi házuk, kereskedelmi állomásuk és ültetvényeik megmentésére siet. És miután a csata véget ért, a játékosok átrendezhetik a 3 részes készletet, hogy még több izgalmas kalandban legyen részük.
• A 7 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok örömmel fogják megépíteni, játszani vele, átalakítani, majd újra játszani ezzel a sokoldalú Minecraft™ készlettel. Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek, akik új módon szeretnének játszani kedvenc játékukkal.
• A 3 részes készlet több mint 46 cm hosszú, 34 cm széles és 26 cm magas. És ha a részeket átalakítod és más LEGO® készletekkel is kombinálod, a móka egyre nagyobb és jobb lesz!
• Ez a kézzelfogható játékkészlet fejleszti a gyermekek kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségeit, és még elemekre sincs szükség. Legyen szó önálló vagy csoportos játékról, a gyermekek képzeletének köszönhetően a móka sosem ér véget!
• A gyermekek rögtön belevethetik magukat a mókába és a szabad építésbe, vagy követhetik a használati útmutatót, mellyel pillanatok alatt elkezdhetik az építést! Ha az útmutató eltűnne, egyszerűen csak tölts le egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról!
• A LEGO® Minecraft™ építőkészletek becsempészik a valóságba a Minecraft online izgalmait. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
• A LEGO® építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: