LEGO® Minecraft: BigFig Creeper és Ocelot 21156

Érezd jól magad Minecraft™ szereplőkkel! Vajon a BigFig Creeper™ le fog csapni az agyafúrt ocelotra? Vagy a sárga mob el fogja ijeszteni a zöld szörnyet? Csak tőled függ! Mozgasd a Creeper lábát és fejét (ne aggódj, nem fog felrobbanni)! Állítsd be az ocelot fejét, lábát és farkát! Miután véget ért az akció, a BigFig Creeper és az ocelot nagyszerűen fog mutatni a szobádban!

A gyermekek kézzelfogható Minecraft™ kalandokat élhetnek a népszerű videojáték 2 megépíthető játékszereplőjével – egy BigFig Creeper™-rel és egy ocelottal. Ez a Minecraft játék órákon át tartó, önálló játékot és klassz, kiállítható Minecraft dekorációt nyújt a gyermekek számára. Minecraft csata a Creeper és az ocelot között A 7 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fogják eljátszani a már jól ismert Minecraft konfliktust a Creeper és az ocelot között. A kocka építőjátékokat könnyű összerakni, és nagyszerűen néznek ki. A mozgatható lábak és a forgatható fej visszaadja a Creeper eredeti mozgását, a sárga, pöttyös ocelot pedig gyorsan reagálhat az állítható fejével, lábával és farkával. Egyszerűen beállítható – nagyszerű játékra és kiállításra! Hatalmas móka a Minecraft BigFig ajándékokkal A LEGO® Minecraft BigFig készletek szuper klasszak, gyűjthetőek, és ami a felnőttek számára a legjobb, hogy szuper karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyermekek számára. Úgy tervezték, hogy a gyermekek kezébe adja a végtelen, kreatív játékot, emellett extra nagy méretével extra szórakozást nyújt, így emelve új szintre a Minecraft mókát!

6 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A Minecraft™ játékosok imádni fogják a megépíthető BigFig Creeper™ és az ocelot figurákat. A gyorsan megépíthető, klassz, mozgó testrészekkel rendelkező figurák játékra és kiállításra is egyaránt nagyszerűek!

Minecraft™ Creeper™ BigFig és ocelot a játékra és kiállításra.

• Csempészd be a Minecraft™ izgalmait a való világba! Ez BigFig Creeper™ és ocelot az ikonikus videojáték szereplőinek a másolata. Klassz, gyűjthető, emellett a játékra és kiállításra egyaránt nagyszerű
• Az extra nagy, könnyen megépíthető Creeper™ és ocelot új, kézzelfogható szintre emeli a Minecraft™ játékot. A mozgatható végtagoknak köszönhetően végtelen lehetőséget nyújt az önálló játékhoz és az akció pózok beállításához.
• Legyen szó kedvenc jeleneteik eljátszásáról vagy saját kalandjaik kitalálásáról, a Minecraft™ játékosok új játéklehetőségeket ismerhetnek meg a LEGO® Minecraft készletekkel. A gyűjthető BigFig figurák széles választékának köszönhetően a kiállítási és játéklehetőségek végtelenek!
• Ideális a 7 éves vagy annál idősebb Minecraft™ játékosok számára vagy bárkinek, aki bővíteni szeretné Minecraft gyűjteményét. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.
• A több mint 10 cm magas BigFig Creeper™ rengeteg Minecraft™ mókát nyújt – legyen szó egy (több mint 5 cm magas) ocelottal való kalandról, akár a többi LEGO® Minecraft BigFig figura közötti pánikkeltésről.
• Nincs szükség elemekre. A kézzelfogható játékot a gyermekek képzelete indítja be, így fejleszti a kritikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket is. És mivel nincs szükség elemekre, a móka sosem ér véget!
• Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak az építésbe és játékba. És ha egyszer elkezdik, a Minecraft™ móka sosem ér véget – legyen szó a BigFig figurákkal való izgalmas kalandokról, vagy akár egy klassz kiállításról.
• Minden LEGO® Minecraft™ BigFig játék kibővíti a Minecraft online világát a valós világgal. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: