LEGO® NINJAGO®: Arany mach 71702

A TV sorozat rajongói imádni fogják a 4 nindzsa akciófigurát tartalmazó LEGO NINJAGO Örökség játékkészletet, mellyel eljátszhatják a 2. évad akciójeleneteit. A gyermekek önállóan vagy barátaikkal is élvezhetik a játékot, miközben eljátsszák a csatákat a 4 minifigurával: Lloyddal, az arany nindzsával, Wuval, a NINJAGO kőharcosok tábornokával, Kozuval és a Kőhadsereg felderítőjével. Klassz játékok gyermekeknek A fiatalok ezentúl új és izgalmas módon is megépíthetik ezt a nindzsa mechanikus robotot az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-szal. A kreatív gyermekek okostelefonokon és tableteken is ráközelíthetnek, megforgathatják és megnézhetik, ahogy a szemük előtt kel életre ez a klassz nindzsa játék. Klassz nindzsa játékok gyermekeknek! A gyermekeknek szánt LEGO NINJAGO építőjátékok lehetővé teszik számukra, hogy belépjenek a végtelen izgalmak és kalandok világába, ahol nindzsa hőseikkel társulva szembeszállhatnak a sötétség erőivel. A NINJAGO rajongók olyan klassz akciójátékokkal merülhetnek el az élményben, mint a LEGO NINJAGO robotok, autók, sárkányok, templomok, megépíthető figurák és még sok minden más.

16 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Hagyd, hogy kis nindzsáid eljátsszák NINJAGO® városának csatáit Lloyd, az arany nindzsa, Wu és az arany mechanikus robot bőrébe bújva, miközben megküzdenek a Kőharcosok hadseregével!

Szórakoztató LEGO® NINJAGO® Örökség Arany mechanikus robot és 4 minifigura

• A részletesen kidolgozott NINJAGO® Mechanikus robot egy hatalmas játék katanát forgat, valamint 4 minifigura is vár mellette a gyermekekre, akik eljátszhatják NINJAGO városának akciódús történeteit! A legjobb játék gyermekeknek, akik örömmel játszanak el izgalmas jeleneteket.
• Ez a játékkészlet tartalmaz egy robusztus Arany mechanikus robot nindzsa játékot és 4 minifigurát: Lloyd arany nindzsát, Wut, Kozu tábornokot és a Kőhadsereg felderítőjét. A fiatalok örömmel fognak belépni a fantázia világába, ahol izgalmas csatákat rendezhetnek.
• Ezzel a klassz játékkal a gyermekek elmerülhetnek a NINJAGO® Spinjitzu mesterek című sorozat második évadának történeteiben. Olyan rajongóknak készült, akik örömmel belevágnak a csatába Lloyddal és kardjával vagy a megbízható botját forgató Wuval.
• Ez a 489 elemből álló játékkészlet izgalmas és szórakoztató nindzsa témájú építési élményt nyújt a 8 évnél idősebb fiúk és lányok számára, emellett nagyszerű karácsonyi ajándék gyermekeknek. Az új, 2020 januárjában megjelenő arany nindzsa játék garantáltan végtelen, elsöprő szórakozást nyújt mini nindzsáid számára.
• Ez a robot NINJAGO® játék tökéletes az otthoni játékhoz, de akár a táskádba is berakhatod, így az útra is magaddal viheted a mókát. A nindzsák már mesterien belevágnak az új kalandokba! A nindzsa robot méretei: 25 cm magas, 23 cm hosszú és 30 cm széles.
• Ehhez a szuper játékkészlethez nincs szükség elemekre – amint megépítetted, NINJAGO® városa már készen is áll az izgalmas szórakozásra, így sosem kell visszavonulnod a csatatérről.
• Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető Instructions PLUS segítségével a fiatal építők könnyedén összerakhatják ezt a szuper játékot. A kreatív gyermekek okostelefonokon és tableteken is ráközelíthetnek, megforgathatják és megnézhetik, hogyan kel életre arany mechanikus robot játékuk.
• A LEGO® NINJAGO® építőjátékok fejlesztik a gyermekek kreativitását, emellett lehetővé teszik számukra, hogy elmerüljenek a fantáziadús játék magával ragadó világában, ahol végtelen kalandokban vehetnek részt kedvenc nindzsa hőseik oldalán.
• A NINJAGO® Mechanikus robot LEGO® kockái már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők legyenek minden alkalommal. Tökéletes a NINJAGO városi csatákhoz!
• Az arany NINJAGO® mechanikus robot játék LEGO® építőkockái megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Ha LEGO készletet ajándékozol gyermekednek, akkor biztosan jó kezekben vagy.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: