LEGO® NINJAGO®: Jay és Lloyd versenyjárművei 71709

Vajon ki lesz a győztes a Prime Empire Ötmilliárdos versenypályáján, aki megkaparinthatja az értékes Kulcs-tanát? Csatlakozz Digitális Jay és Digitális Lloyd csapatához, hogy szembeszálljatok a gonosz Hausner patkánnyal! Menekülj el Hausner légdeszkája elől Digitális Jay repülő speederével vagy Digitális Lloyd versenymotorjával! A Patkányfalka üldözőbe vett! Vajon nindzsa hőseid győzedelmeskedni fognak a túlélésért folytatott versenyben?

A LEGO® NINJAGO® rajongók örömmel fogják megépíteni őket, majd versenyezni Jay és Lloyd versenyjárműveivel (71709), mely tartalmaz egy klassz, megépíthető játék motort és repülőt az önálló játékhoz vagy a barátokkal való mókához! Elmerülhetnek ebben a magával ragadó világban Digitális Jay játék repülőben ülő minifigurájával és Digitális Lloyddal nindzsa motorján, miközben megmérkőznek a gonosz Hasunerrel. Extra szórakozás! Az Instructions PLUS egy interaktív építési útmutatót nyújt a játék verseny repülőhöz és a játék motorhoz, mellyel még szórakoztatóbb lesz az építés. Elérhető az ingyenes LEGO Life alkalmazásban; közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítségével még a fiatalabbak is önállóan építhetnek. A tökéletes útmutató ehhez az építési projekthez. Tökéletes születésnapi ajándék gyermekeknek A LEGO NINJAGO játékkészletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy belépjenek egy rejtélyes világba, ahol szabadjára engedhetik képzeletüket, miközben a bátor nindzsa hősökből álló csapat tagjaiként megküzdhetnek a gonosz erőkkel. A gyermekekre órákon át tartó szerepjáték vár ezekkel a népszerű játékokkal, melyek között várnak rájuk játék robotok, motorok, sugárhajtású repülőgépek, sárkányok, templomok és még sok minden más.

11 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek izgalmas versenyt rendezhetnek Digitális Jay speederének, Digitális Lloyd nindzsa motorjának és a gonosz Hausner légdeszkájának mókás modelljeivel.

Játékkészlet a Digitális Jay és Digitális Lloyd NINJAGO® hősök rajongóinak!

• Lenyűgöző LEGO® NINJAGO® játékkészlet, mely tartalmazza Jay és Lloyd versenyjárműveit. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tökéletes azok számára, akik imádnak kalandjátékokat és izgalmas csatákat eljátszani a nindzsa akciófigurákkal.
• A játékkészlet tartalmazza Digitális Jay-t és játék speeder repülőjét, Digitális Lloydot és játék nindzsa motorját, Hausnert és légdeszkáját, valamint egy Kulcs-Tanát is. A gyermekek imádni fogják a Prime Empire Ötmilliárdos versenypályáját.
• Az új, 2020 januárjában megjelenő, népszerű játékkészlet tartalmaz három minifigurát, akik a Prime Empire videojátékban küzdenek meg egymással. Minden minifigura klassz prime kontroller fegyverekkel és a megmaradt életeik egészségmutatóival vannak ellátva.
• Ezek a 322 elemből álló építőjátékok szórakoztató építési élményt nyújtanak a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, emellett nagyszerű születésnapi ajándék gyermekeknek. A játékkészlet fantáziadús játékra inspirálja a gyermekeket, de akár barátaikkal is elmerülhetnek a szerepjátékban.
• A LEGO® NINJAGO® kalandjátékok ideális méretűek az otthoni játékhoz, de akár az útra is magaddal viheted őket. A játékmotor méretei: 6 cm magas, 28 cm hosszú és 5 cm széles.
• Ehhez a nindzsa játékkészlethez nincs szükség elemekre – amint kivetted a dobozból, már készen is áll a játékra. Ezeket a nindzsa járműveket egyszerűen csak a gyermekek képzelete indítja be, így a verseny és a csata sosem ér véget.
• Ez a tökéletes nindzsa játékkészlet, amit egy fiatal LEGO® építőnek ajándékozhatsz. A kockákhoz és a megépíthető figurákhoz tartozik egy könnyen követhető útmutató, emellett a gyermekek a lenyűgöző, digitális és interaktív Instructions PLUS útmutatót is megtalálják az ingyenes LEGO Life alkalmazásban.
• A LEGO® NINJAGO® gyűjthető építőjátékokkal a gyermekek beléphetnek a fantáziadús akció izgalmas világába, és szerepjátékokban vehetnek részt kedvenc nindzsáik oldalán a gonosz erők ellen. A tökéletes mód arra, hogy a fiatal elmék teljesen elmerüljenek a játékban.
• A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legszigorúbban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, a Földön és a NINJAGO® birodalomban egyaránt!

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: