LEGO® Star Wars™: Action Battle Echo bázis védelem 75241

Szerezz új, 2019 áprilisában megjelenő LEGO Star Wars építési és játékélményeket a Action Battle Echo bázis védelem építőjátékkal! A gyermekek boldogan megosztják az építési élményt barátaikkal, miközben megépítik a LEGO kockákból álló Echo bázis jelenetet a Star Wars : A Birodalom visszavág című film alapján. A csomag a Lázadó bázis bejárati kapuját, fegyvertornyot, Szonda droiddal ellátott árokrészt és egy Birodalmi AT-AT lépegetőt is tartalmaz. Az ellenfelek megtölthetik erőteljes kilövőiket, majd felváltva kilőhetik egymás célpontjait, hogy a levegőbe repítsék a Lázadó és a Hógárdista minifigurát, valamint felrobbantsák a Lázadó bázis kapuját és leterítsék az AT-AT-t. Ez a szórakoztató LEGO Star Wars csata építőjáték készlet végtelen, kreatív játékot nyújt a gyermekek bármely korosztályának. A csomagban 5 LEGO Star Wars minifigurát találsz!

25 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: