LEGO® Star Wars™: Birodalmi rohamosztagos sisak 75276

Alkosd meg a Star Wars Birodalmi rohamosztagos sisak fenyegető kinézetét LEGO kockákból ezzel a gyűjthető „építsd meg és állítsd ki“ modellel! Ragadd meg a sisak ikonikus formáját és részleteit LEGO elemek és matricák segítségével! A feladat elvégzéséhez egy elit shock trooper készségeire lesz szükséged, utána pedig büszkén kiállíthatod alkotásodat otthon, az irodában… vagy bárhol, az egész galaxisban! A Star Wars rajongók bemutathatják a Birodalom iránti hűségüket – és elsőosztályú LEGO építési készségeiket –, miközben megépítik és kiállítják a Birodalmi rohamosztagos sisak bámulatosan kidolgozott másolatát. A Birodalmi rohamosztagos sisak ikonikus formáját és eredeti részleteit LEGO kockákból és matricákból alkothatod meg. Állítsd ki a névtáblával ellátott alaplapra, hogy felidézd a fantasztikus Star Wars film akcióinak emlékét! Ez a sisak a klassz, gyűjthető LEGO Star Wars „építsd meg és állítsd ki“ modellkészletek sorozatának része – nézd meg a Boba Fett sisak (75277) készletet. Ez a 647 elemből álló Star Wars szereplős modellkészlet nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 évnél idősebb rajongók számára, emellett izgalmas kihívást nyújt bármelyik tapasztalt LEGO építőnek. Ez a klassz, gyűjthető LEGO Star Wars Birodalmi rohamosztagos sisak építőjáték több mint 18 cm magas, 13 cm széles és 14 cm mély, és hatalmas vizuális hatást fog gyakorolni mindenkire otthon és a munkahelyeden egyaránt. A felnőtteknek szánt, elem nélküli építőjáték magával ragadó, békés módja a feszültségoldásnak. Szóval kapcsolódj ki, merülj el az építésben és alkoss egy klassz LEGO Star Wars Birodalmi rohamosztagos sisak modellt! Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e egy lelkes Star Wars rajongónak, aki számára még újak a LEGO készletek? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató, így bátran belevághat a kihívást jelentő építésbe, és kiegészítheti gyűjteményét egy klassz „építsd meg és állítsd ki“ modellel. A rajongók minden korosztályára vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó a filmek jeleneteinek eljátszásáról, saját történeteik kitalálásáról vagy egyszerűen csak a bámulatos modellek megépítéséről is kiállításáról. Nincs szükség az Erő sötét oldalának megidézésére ahhoz, hogy összeilleszd vagy szétszedd a LEGO kockákat! Megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek. A LEGO kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a gyűjthető LEGO Star Wars Birodalmi rohamosztagos készlet megfelel a galaxis legszigorúbb biztonsági szabványainak!

25 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: