LEGO® Star Wars Birodalmi TIE Vadász 75300

A gyermekek a klasszikus Star Wars trilógia gonosztevőivé válhatnak a Birodalmi TIE Vadász (75300) klassz, LEGO kockákból épült változatával. A Birodalmi flotta ikonikus csillaghajójának eredeti, karcsú kialakításával rendelkező jármű tartalmaz egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkét és 2 rugós kilövőt is. Szerepjátékos kalandok A csomagban 2 LEGO minifigurát is találsz: egy TIE vadászpilótát romboló pisztollyal, és egy rombolóval felszerelt rohamosztagost, valamint egy NI-L8 protokoll droidot, amik szórakoztató, kreatív játékra és történetmesélésre inspirálnak. Star Wars akció LEGO stílusban A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. Nagy sikernek örvendő témánkká vált, így az építőjáték-készletek klassz válogatásával biztosan megtalálod a legjobb ajándékötleteket gyermekeknek és a rajongók minden korosztályának.

15 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: