LEGO® Star Wars™: Ellenállás A-Szárnyú vadászgép 75248

Töltsd meg fegyveredet egy bombatámadáshoz az Ellenállás Y-szárnyú vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora című film alapján! Repülj észrevétlenül, majd húzd meg a ravaszt, hogy segíts Zorii Blissnek kilőni a bombákat!

Kergesd az Első rendi rohamosztagosokat fedezékbe, majd szabadítsd ki Poe Dameront, D-O-t és az asztromechanikus droidot! Ezzel az Y-szárnyú vadászgéppel nem kell egy messzi-messzi galaxisba menned a LEGO Star Wars akciókért! A csomagban 6 LEGO Star Wars szereplőt találsz: Poe Dameron, Zorii Bliss és két Első rendi rohamosztagos minifigurát, valamint D-O-t és egy asztromechanikus droid LEGO figurát.

A Star Wars Ellenállás Y-szárnyú vadászgép, azaz a szerencsecsont tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, kihajtható hajtóművet, 2 rugós kilövőt és indítóval működtetett, felültöltős bombákat. A fegyverek között megtalálod Poe lézerpisztolyát, Zorii 2 lézerpisztolyát és az Első rendi rohamosztagosok fegyvereit. Az Y-szárnyú vadászgép új színösszeállítása és Zorii öntött sisakja 2019 októberében jelenik meg.

Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film izgalmas pillanatait! Ez a szórakoztató csillaghajó nagyszerű Star Wars témájú ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.

A Star Wars építőkészlet méretei: több mint 7 cm magas, 43 cm hosszú és 19 cm széles.

10 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

 

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: