LEGO Star Wars: Felderítő rohamosztagos sisak 75305

Tedd próbára építési készségeidet, és alkosd újra a fantasztikus Star Wars jelenetek pillanatait, miközben megépíted a Felderítő rohamosztagos sisakot (75305). Az összetett LEGO Star Wars építőkészlet szórakoztató, kreatív módon segít kikapcsolódni, hiszen a sisak minden gyönyörű kontúrja és részlete LEGO kockákból áll.Építsd meg és állítsd ki!Ehhez a Star Wars gyűjtői darabhoz tartozik egy névtáblás bemutatóállvány, amivel igazán szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz otthon vagy az irodában. Nézd meg az új, 2021 májusában megjelenő, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakot is: a Darth Vader sisakot (75304)!Az ajándékok galaxisaA felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek izgalmas gyűjteményének részeként ez a kiváló minőségű készlet tökéletes ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy bármelyik felnőttnek, aki imádja a kézzelfogható, DIY kihívásokat.

20 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: