LEGO® Star Wars Tatooine-i kaland 75299

A gyerekek imádni fogják a Mandalóri és a buckalakó összefogását a sivatagi küldetéseken ebben a LEGO Star Wars Tatooine-i kaland szettben (75299). Ebben megtalálod a Mandalóri speeder bike-ját egy LEGO minifigura-üléssel és egy nyeregtáskával felszerelve, amire A Gyermeket ültetheted. Ráadásként a készlet tartalmaz egy megépíthető buckalakó búvóhelyet, és egy 2021 januárjának újdonságaként a buckalakó rakétalövő hajítógépét is. Akciódús szerepjáték Ez az szett tartalmazza A Mandalóri és a buckalakó LEGO minifiguráit, A Gyermek (akit Baby Yoda néven is becéznek) LEGO figuráját, valamint klassz fegyvereket, amik szerepjátékos szórakozásra inspirálnak. Remek ajándék a Star Wars: A Mandalóri rajongóinak, amihez egy egyszerű útmutató is tartozik, így még a LEGO újoncok is élvezhetik az építést. A gyönyörűségek galaxisa A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánkká vált, így a rajongók minden korosztályára izgalmas szettek várnak.

12 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: