LEGO Super Heroes 1989 Denevérszárny​ 76161

Ez nem gyerekjáték. Ha komolyan rajongsz BATMAN-ért, a képregénybeli szuperhősökért vagy a klassz modellek elkészítéséért, akkor ez a LEGO DC BATMAN 1989 Denevérszárny pont neked való!

Alkosd meg BATMAN ikonikus repülőjének, a Denevérszárny eredeti részleteit és gótikus eleganciáját ezzel a megépíthető és kiállítható LEGO modellel! A bámulatos másolat valósághű részletekkel, levehető védőtetővel, kialakított belső térrel, állítható terelőlapokkal és egy új, különleges elemmel rendelkezik, amely segítségével a falra szerelheted a modellt. Emellett találsz egy állványt, egy névtáblát és 3 minifigurát – BATMAN-T, JOKER-T és Lawrence-t, a Boomboxos Goon-t –, amelyekkel bámulatos formában rendezheted el a modelled.

Szakadj ki a szürke hétköznapokból, és add át magad a kreatív építés nyújtotta örömnek a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek segítségével! A sikerélményt nyújtó építést és a lenyűgöző, kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.

80 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: