LEGO® Super Mario: Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő szett 71381

Az építők egy izgalmas Szódadzsungel pályával bővíthetik LEGO Super Mario univerzumukat ezzel a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő készlettel (71381). Remek ajándék a divatteremtő gyermekeknek, ami tartalmazza Bramball és Chain Chomp figuráit, akiket LEGO Mario legyőzhet (a figurát a csomag nem tartalmazza), egy ugróplatformot, ahonnan lelökheti Chain Chompot, és egy Érmekockát, amivel a játékosok digitális érméket nyerhetnek. (Megjegyzés: a 71360 Kezdőpálya készlet szükséges az interaktív játékhoz). Klassz alkalmazás A szetthez az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás tartozik. Intuitív építési segítséget és rengeteg építési- és játékinspirációt nyújt, emellett egy biztonságos fórumot kínál, ahol a gyermekek megoszthatják az alkotásaikat. Végtelen lehetőségek A gyűjthető LEGO Super Mario szettek életre keltik a karaktert. A mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is remek kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal a rajongókra kreatív móka vár.

9 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: