LEGO® Technic: Ducati Panigale V4 R 42107

A motor zúgása. A gyorsulás izgalma. A gördülékeny elhajlás, amit egy kanyar során teszel. Ha álmodoztál valaha arról, hogy saját Ducatidat vezeted, akkor örömmel fogod megépíteni ezt a LEGO® Technic™ Ducati Panigale V4 R készletet. Fedezd fel, hogyan indíthatod be a sebességváltót és a V4-hengeres motort! Nézd meg, a Ducati hogyan halad zökkenőmentesen az első és hátsó felfüggesztés segítségével! Ezután fedezd fel a különböző vezetési technikákat a 2-fokozatú akció során!

Stílus, kifinomultság, teljesítmény. A lélegzetelállítóan kinéző LEGO® Technic™ 42107 Ducati Panigale v4 R megragadja az eredeti jármű hangulatát és kialakítását. Ez az első motorkerékpár a LEGO Technic történetében, mely sebességváltót tartalmaz, így felfedezheted a különböző sebességeket és technikákat. A többi lenyűgöző funkciója közé tartozik a kormányzás, az első és hátsó felfüggesztés a valósághű mozgáshoz, valamint első és hátsó féktárcsák is. A csodálatos részletek megragadják a Ducati hangulatát A Ducati rajongók értékelni fogják a bámulatos motorkerékpár másolat részletes kidolgozását. A kitámasztó, a kipufogócső, a szélvédő és a műszerfal olyan apró részletekkel ruházza fel ezt a játékmodellt, melyek teljesen megfelelnek a valódi változatnak. A klasszikus piros színösszeállítás pedig igazán megdobogtatja bármelyik Ducati rajongó szívét. Építs és tanulj a LEGO Technic játékmodellekkel! A LEGO Technic univerzum részeként ez a motorkerékpár modellkészlet magával ragadó és izgalmas építési élményt nyújt. Valósághű funkcióival bevezeti az építőket a műszaki világba, miközben felfedezik, hogyan működnek a váltómechanizmusok.

23 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Alkosd meg az ikonikus Ducati Panigale V4 R-t ezzel a LEGO® Technic™ készlettel, mely egy 2-fokozatú sebességváltót, első és hátsó féktárcsákat és V4-hengeres motort is tartalmaz.

Építsd meg és fedezd fel az ikonikus Ducati Panigale V4 R-t!

• A híres Ducati Panigale V4 R másolata az építéshez, a felfedezéshez és a kiállításhoz. A LEGO® Technic™ rajongók és a motorkerékpár rajongók egyaránt imádni fogják ezt a bámulatos építési kihívást.
• Építsd meg saját Ducati Panigale V4 R járművedet, hogy egyedülálló betekintést nyerj az olyan tulajdonságokba és funkciókba, melyek teljessé teszik ezt az ikonikus motorkerékpárt. A készletben egy 2-fokozatú sebességváltót is találsz – először a LEGO® Technic™ motorkerékpárok között.
• Éld át a saját Ducati Panigale V4 R nyújtotta izgalmat, mely első és hátsó felfüggesztéssel van ellátva, a modell valósághű mozgásának érdekében. A klasszikus piros színösszeállítás életre kelti a motorkerékpárt, és valódi olasz hangulattal tölti meg.
• A legjobb ajándékot keresed a motorkerékpár rajongók számára? Akkor ez remek választás. Szuper kihívás a 10 évnél idősebb LEGO® Technic™ rajongók számára, akik érdeklődnek a motorkerékpárok működése iránt.
• Ez a szemet gyönyörködtető modell (42107) bámulatosan mutat kiállítva. A méretei úgy lettek kialakítva, hogy a valódi modellhez hű legyen a készlet. Méretei: több mint 32 cm hosszú, 16 cm magas és 8 cm széles.
• Ehhez a Ducati játékmotorhoz nincs szükség elemekre. Csupán szenvedélyre, fantáziára és felfedezni vágyásra van szükséged.
• Ezzel a lenyűgöző LEGO® készlettel egyszerű kezdet vár rád. Csak nyisd ki a dobozt, ahol megtalálod a könnyen követhető útmutatót, így a Ducati játék motorkerékpár megépítése azonnal kezdetét veheti.
• A LEGO® Technic™ műszaki játékokat úgy terveztük, hogy magával ragadó és izgalmas építési élményt nyújtsanak, emellett valósághű mozgással és mechanizmusokkal vannak kialakítva, így a gyermekek és felnőttek felfedezhetik a műszaki világot.
• A minőség fontos. Ezért jó, ha tudod, hogy a LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek minden alkalommal könnyedén összeilleszthetők legyenek – ez pedig már 1958 óta így van.
• A LEGO® Technic™ műanyag játékmodellek megállják a helyüket. Mindegyiket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőjáték megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)382 × 262 × 70 cm
Márka

,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: