LEGO® Technic: Mini CLAAS XERION 42102

Szereted a traktorokat? Szeretsz építeni? Akkor ezt a LEGO® Technic™ Mini CLAAS XERION (42102) traktort imádni fogod. A jellegzetes CLAAS színekben pompázó, szemet gyönyörködtető traktor a legjobb a saját kategóriájában. És a szép külső csupán a kezdet. Ez a nagy teljesítményű gép tele van olyan funkciókkal, melyek segítségével megbirkózhatsz a mezei vagy farmbeli munkákkal. Nagyszerű hír a szorgos farmereknek; a traktort olyan Kombájnná alakíthatod, ami kormányzással és vágókerekekkel van felszerelve.

A farmjátékok fiatal rajongói imádni fogják ezt a LEGO® Technic™ (42102) Mini CLAAS XERION játék traktor készletet. A világhírű traktorkészítő CLAAS céggel együttműködve alkottuk meg ezt az ikonikus zöld, piros és szürke színekben pompázó gépet, ami pont olyan, mint az eredeti CLAAS XERION traktor. Ez a klassz traktormodell rengeteg funkcióval el van látva, így a gyermekekre még több játék vár. Kis játék traktor nagyszerű funkciókkal A működő kormányzással ellátott traktormodell tartalmaz egy kerekek által működő vágókereket. A gyermekek örömmel fogják felemelni és leengedni a vágót, ami épp olyan, mint az eredeti. Eljött a betakarítás ideje? Nem gond! A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a modellt Kombájnná alakíthatod, így a móka tovább folytatódhat. Játssz és tanulj a LEGO Technic építőjátékokkal! Ismersz olyan lelkes építőt, aki készen áll egy új kihívásra? Akkor a LEGO Technic készletek nagyszerű választások. A nyomtatott útmutatóval ellátott LEGO traktor készlethez Instructions PLUS is tartozik, amivel még szórakoztatóbb lesz az építés. Az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazás közelítő és forgó képmegjelenítő eszközei segítenek a gyermekeknek önállóan megépíteni a LEGO kockából épült változatokat.

3 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Nagyszerű kihívás a fiatal LEGO® Technic™ rajongóknak; 2 az 1-ben modell Mini CLAAS XERION játék traktorral, amit játék Kombájnná alakíthatsz.

Vágd át magad a farmbeli munkákon a Mini CLAAS XERION traktorral!

• Építs, játssz és alakítsd át! A gyermekekre rengeteg felfedeznivaló vár ezzel a LEGO® Technic™ Mini CLAAS XERION (42102) traktorral. Szuper ajándék fiúk és lányok számára, akik imádják a mezőgazdasági traktoros játékokat. Átalakíthatod Kombájnná, hogy még több mókában legyen részed.
• A működő kormányzás és a kerekek által működtetett vágókerék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a mérnöki világba, ahol megalkothatják saját kis traktoros kalandjaikat.
• A gyermekek megépíthetik a Mini CLAAS XERION traktort, mellyel elvégezhetik a farmbeli munkát, majd átalakíthatják a modellt egy klassz Kombájnná, így a játék még tovább fog tartani.
• A traktor és építés rajongóinak tervezett, klasszikus Mini CLAAS XERION traktor kedves ajándék lehet, ha a legjobbat keresed a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
• A több mint 14 cm hosszú, 7 cm magas és 8 cm széles kis játék traktor ideális méretű a kalandos szerepjátékhoz. Más játék farmbeli kiegészítők mellett is klasszul fog mutatni.
• A gyermekek már alig várják, hogy megépítsék saját mini játék traktorukat? Akkor van egy jó hírünk! Ehhez a játék traktoros készlethez nincs szükség elemekre, így a játék azonnal kezdetét veheti.
• A dobozban megtalálod a játék traktorhoz tartozó építési útmutatót, a Kombájn útmutatóját pedig megnézheted online. Vagy töltsd le a digitális Instructions PLUS-t a LEGO Life alkalmazásban, hogy életre keltsd az építési folyamatot.
• Tárd fel az építési móka vadonatúj világát a fiatal LEGO® rajongók előtt a LEGO Technic™ készletekkel! A jármű valósághű kialakításaival és klassz funkcióival a szórakozás a modell megépítése után is folytatódik.
• A LEGO® Technic™ műanyag modellkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez biztosítja, hogy az elemek egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen összerakhatók legyenek minden alkalommal.
• A LEGO® Technic™ műanyag modellkészleteket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: