LEGO® Technic: Monster Jam Max-D 42119

Inspiráld a Monster Jam rajongóit arra, hogy megépítsék saját monster truckjukat ezzel a LEGO Technic Monster Jam Max-D 42119 építőkészlettel! A visszahúzós funkciónak köszönhetően a fiúk és lányok pillanatok alatt merész mutatványokat hajthatnak végre a Monster Jam arénában. A 2 az 1-ben játék teherautó telis-tele van lenyűgöző funkciókkal, akárcsak az igazi. Nézd meg az eredeti grafikákat, a színeket, a tüskéket és a mozgatható zászlót!2 az 1-ben készlet a kétszeres szórakozásért!Ez a klassz Monster Jam játék teherautó két építési kihívást nyújt egyetlen csomagban. A Max-D modell megépítése után a gyermekek quad bike-ká alakíthatják, hogy még több száguldó kalandban legyen részük. Nézd meg az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-t! Ez az interaktív útmutató a közelítő és forgó eszközeivel könnyíti meg az építést. Játékos tanulásA LEGO Technic univerzum nagyszerűen bevezeti a fiatal LEGO rajongókat a gépészet és a mechanika világába. A valódi járművek alapján készült, részletesen kidolgozott modellekkel a gyermekek játék közben tanulhatnak.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korcsoport
Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: