LEGO VIDIYO: Robo HipHop Car 43112

Tárd fel a gyermekek előtt a videoklip-készítés világát, miközben a rendezőjük, producerük és sztárjuk lesznek saját videoklipjeiknek a LEGO VIDIYO Robo HipHop Car (43112) készlettel.

Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy be tudd szkennelni a minifigurákat, és megismerd klassz személyiségüket! Ezután az alkalmazás segítségével szkenneld be a modellt, és nézd meg, ahogy megjelenik a gyermeked videóiban, ahol az autó egy digitális színpaddá válik! A gyermekek örömmel fognak belevágni a kihívásokba, miközben saját videoklipeket készítenek, amelyeket másokkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen.

Kezdődjön a műsor!

A Robo HipHop Car telis-tele van funkciókkal, amelyekkel a gyermekek órákig játszhatnak offline és az alkalmazásban egyaránt. A gyermekek örömmel fogják elforgatni a fejeket, a hangszórókat és a fényeket a játékmodellen, hogy megváltoztassák a robot témájú jeleneteket a videoklipjeikben.

Alkoss zenei élményeket!

A LEGO VIDIYO készletek biztonságos játékélményt nyújtanak, és segítenek a gyermekeknek, hogy saját videoklipjeik rendezői és sztárjai legyenek. Nézd meg, hogyan fejlődik a kreativitásuk, miközben olyan videókat készítenek, amelyek telis-tele vannak zenei mixekkel, mókás karakterekkel, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel. • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy a rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO Robo HipHop Car (43112) készlettel! Tartalmaz 2 minifigurát zenei kiegészítőkkel, valamint 2 véletlenszerű BeatBits és 14 különleges BeatBits elemet. • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO alkalmazást, hogy beszkenneld a minifigurákat, a különleges BeatBits effekteket és magát a modellt is. Nézd meg, ahogy a modell színpaddá alakul, amelyen a karakterek fellépnek a videókban! • Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, amelyekkel klassz robothangokkal egészítheted ki a dalokat, vagy graffiti mintákkal díszítheted a videókat. • A gyermekek örömmel fogják módosítani valódi LEGO® modelljeiket, amivel a helyszín is megváltozik a videójukban – a fejek kicserélése például egy csúcstechnikai garázst vagy egy graffitis parkoló kinézetű, digitális hátteret varázsol a képernyőre. • Szórakoztató zenei élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást. • Az autó több mint 8 cm magas, 18 cm hosszú és 12 cm széles. • A LEGO® VIDIYO kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt! • A LEGO® VIDIYO készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket. • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

11 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: