Playmobil: Everdreamerz Clare 70386

Köszöntünk az álmok világában! Köszöntünk az Everdreamerz lányok birodalmában! Rosalee, Viona, Edwina, Clare és Starleen öt barátnő, hatalmas álmokkal. Amikor a lányok megtalálják a varázs amulettet, az portált nyit egy másik univerzumba, az álmok világába. Először az öt barátnő Rosalee álom világába kerül, ahol a minden az édességek körül forog. Mivel Clare imádja a fánkokat, így ő is remekül érzi magát az Édesség Világban. Clare-t ölelgetni való kék kis alpakája kíséri az úton. Clare a csapat agya, egy igazi logikus gondolkodású géniusz! A racionális gondolkodásmódjával, mindig segít a csapatnak a legnehezebb helyzeteken is túljutni intelligens megoldásokkal. A játékdobozban megtaláljátok Clare-t, az egyik Everdreamerz karaktert kék alpakájával, lufit, fánkot, teddy mackót egy táskát és még sok kék kiegészítőt. Clare különleges medálját egy kék fánk formájában találjátok meg.
A gyűjtés öröme:
Minden Everdreamerz karakterhez külön karkötő tartozik, külön medállal, így ez remek szórakozás olyan fiatal, hölgyek számára akik szeretik ékszereiket cserélgetni. A karaktert és tartozékaikat a lányok könnyedén tárolhatják el a játék színes dobozában.
Az alábbi honlapon még többet megtudhatsz az Everdreamerz lányokról:http://everdreamerz.playmobil.com/intro

8 890 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Everdreamerz Clare Playmobil figura 7 -féle csajos meglepetéssel a dobozban, mint például karkötő, matricák, ékszerek és más szuper kiegészítők. A szett 40 db elemből áll.

További információk

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: