Konyhai eszközök készlet - 1. kép
Sütés-Főzés, Konyhai Eszközök Készlet
9 190 Ft   Kosárba teszem

Sütés-Főzés, Konyhai Eszközök Készlet

9 190 Ft  

Nem csak a tűzhely, de a levegő is felforrósodik, ha a gyerekek elkezdenek játszani ezzel a konyhai sütésre, főzésre alkalmas készlettel. A 22 darabos készlet tartalmaz egy fazekat tetővel, serpenyőt, süteményes tálcát, spatulát, merőkanalat, két tányért, két bögrét, két villát, két kést, két kanalat, és egy stoppert, mindezt tartós műanyagból készítve, melyek a mosogatógép felső részébe helyezve tisztíthatók. Továbbá tartozik a készlethez egy só- és borsszóró, fából készült olívaolaj tartó, konyharuha, sütőkesztyű. Három éves kor korosztálytól, a kezdő chéfek hosszú évekig tudnak ezzel a gyerekméretű sütő-főző készlettel képzeletbeli ételeket főzni és felszolgálni.
Részletek:
– 22 darabos konyhai kiegészítő készlet, mely a gyermekek fantáziáját főzésre ösztönzi
– tartós műanyagból készült fazekat, serpenyőt, süteményes tálat, spatulát, merőkanalat, étkészletet 2 fő részére valamint egy stoppert
– tartalmaz fából készült só- és borsszórót, olívaolaj tartót, konyharuhát és sütőkesztyűt
– ökéletes társ a konyhai játékhoz (játékételek külön kaphatók)
Fedezd fel a játék számtalan változatát:
– Játszd el, hogy egy különleges vendég számára készítesz egy gourmet ételt és azt fel is szolgálod!
– Takarítás, mosogatás! Játszd el, hogy mindent elmosogatsz, majd helyére teszed az összes tálat, fazekat, serpenyőt és a konyhai felszereléseket!
– Játszatok memóriajátékot. Helyezzétek el a konyhai eszközöket különféle elrendezésben. Egyikőtök figyelje meg jó alaposan az elrendezést, majd csukja be a szemét, míg a másik elvesz egy darabot az eszközök közül. Vajon meg tudod mondani, hogy melyik eszköz hiányzik?
3 éves kortól ajánlott

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Méretek8.89 × 34.04 × 27.18 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: