Teamsterz Light & Sound helikopter

Riasztás érkezett a parancsnokságra! Bajba került egy túrázó a magas szikláknál, azonnal indulni kell, hogy kimenekítsd a mentő helikopter segítségével. A 38 centiméteres helikopteren kettő gombot találsz, amikkel aktiválhatod a hang- és fényeffekteket. Ha megérkeztél a baleset helyszínére, akkor fordítsd a reflektort a sziklák felé és pásztázd végig szép lassan, hogy rátalálj a bajba jutott emberre. Ha meg van, akkor kezd el leereszteni a mentő kosarat, amibe beszállhat a sebesült és elviheted a közeli kórházba. Sikeres csapat munka volt, gratulálok!
A Teamsterz helikopter 3 db AAA elemmel működik.
Mérete: kb. 38 x 13 x 18 cm.
A játékot 3 éves kortól ajánljuk.

Elfogyott :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: