LEGO Super Heroes: Venom 76187

Vesd be építési készségeidet, és őrizd meg örökre egy ikonikus Marvel szuper-gonosztevő jellegzetes, borotvaéles fogú részleteit a LEGO Marvel Pókember Venom (76187) készlettel.Megépíthető és kiállítható, részletesen kidolgozott másolatVenom és a Pókember filmek rajongói imádni fogják az izgalmas építési élményt, miközben elkészítik a rémisztő idegen szimbióta eredeti részleteit. A túlméretezett állkapocs telis-tele van tőrszerű fogakkal, a hosszú, csavaros nyelve és az alacsony fekete szemöldöke pedig egy kihagyhatatlan dísztárggyá áll össze. A strapabíró alaplaphoz rögzített, stílusos névtáblával ellátott, bámulatos modell még csodálatosabban fog festeni más LEGO képregényes alkotások mellett.LEGO építőmodell-készletekSzakadj ki a nyüzsgő világból, és fedezd fel újra a kreatív építés örömét a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletekkel! Az elégedettséggel eltöltő építést és bámulatos kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.

25 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Márka

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: