Barion Pixel
Shopping Cart

Információ

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 30 890 7224
E-mail: info@jatek.hu

Social Média

Fizetési tájékoztató

Fizetési tájékoztató

Áruházunkban banki átutalással, bankkártyás valamint utánvétes fizetéssel is van lehetőség fizetésre. Budapesti irodánkban jelenleg nem lehet fizetni. Csomagautomatáknál csak bankkártyás fizetés lehetséges. (Mindezekről bővebben a Szállítási tájékoztatónál olvashatsz).

Webáruházunkban az alábbi módon is fizethetsz:

Banki előreutalás

Banki előreutalás esetén a rendelés végösszegét bankszámlánkra kérjük utalni, melyhez a következő OTP-s bankszámlaszámot és kedvezményezettet kérjük megadni:
– bankszámlaszám: 11713036-21434042
– kedvezményezett: VOS Digital Kft.

Minden esetben kérjük feltüntetni a megjegyzésnél a rendelés azonosítóját, hogy be tudjuk azonosítani a befizetett összeget.

Az összeg beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül feladjuk a csomagot, vagy küldjük a felvételéhez szükséges információkat. Ha a rendelést követően 3 munkanapig nem érkezik meg a termék(ek) és a szállítási költség összege, a rendelést rendszerünk automatikusan törli.

Utánvétes fizetés

A fizetés a rendelés átvételekor történik.
A futárszolgálatoknál készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.
Foxpost csomagautomaták esetében csak bankkártyával tudsz fizetni.
GLS és MPL csomagpontok esetén az utánvétes fizetési mód nem választható.

Budapesti irodánkban készpénzes fizetés NEM lehetséges, személyes átvétel esetén előre fizetés (online kártyával vagy átutalással) tudod rendelésed leadni.

Az utánvétre (pénz beszedése, tárolása, kezelése, elszámolása, utalása) a posta és a futárszolgálatok felárat számítanak fel, melynek költsége 699 Ft.

Külföldi kézbesítés esetén az utánvétes fizetés nem választható.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A Simplepay bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A Simplepay bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a Simplepay fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

Simplepay bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a Simplepay SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazolják a fizetés eredményét, illetve elküldik Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A Simplepay bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a fizetési mód menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választotta, a ”Megrendelés” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányítja Önt a Simplepay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol Ön meg tudja adni a kártyaadatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az Ön által megadott adatokat, majd a fizetést követően a Simplepay oldala visszairányítja Önt a weboldalunkra.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A SimplePay vásárlói tájékoztatóhoz kattints IDE

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizess kényelmesen bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetés készpénzben személyes átvételnél - budapesti irodánkban (19. kerület) vagy - partnerünknél a Mobilbontó - Telefonszerviz üzletében (5. kerület):

Ez az fizetési mód jelenleg nem elérhető.

 


Többféle házhozszállítás
Rendelj tőlünk játékot még ma és kérd kiszállítással, csomagpontba, automatába vagy személyes átvétellel

Több ezer minőségi játék
Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot számtalan kategóriában

100% Biztonságos vásárlás
A rendelés során fizethetsz bankkártyával, utalással és választhatsz utánvétes fizetési módot is