Barion Pixel
Shopping Cart

Fizetési tájékoztató

Áruházunkban banki átutalással, bankkártyás valamint utánvétes fizetéssel is van lehetőség fizetésre. Budapesti irodánkban csak készpénzzel tudsz fizetni. Csomagautomatáknál csak bankkártyás fizetés lehetséges. (Mindezekről bővebben a Szállítási tájékoztatónál olvashatsz).


Webáruházunkban az alábbi módon is fizethetsz:

Banki előreutalás:

Banki előreutalás esetén a rendelés végösszegét bankszámlánkra kérjük utalni, melyhez a következő OTP-s bankszámlaszámot és kedvezményezettet kérjük megadni:
– bankszámlaszám: 11713036-21434042
– kedvezményezett: VOS Digital Kft.

Minden esetben kérjük feltüntetni a megjegyzésnél a rendelés azonosítóját, hogy be tudjuk azonosítani a befizetett összeget.

Az összeg beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül feladjuk a csomagot, vagy küldjük a felvételéhez szükséges információkat. Ha a rendelést követően 3 munkanapig nem érkezik meg a termék(ek) és a szállítási költség összege, a rendelést rendszerünk automatikusan törli.


Utánvétes fizetés:

A fizetés a rendelés átvételekor történik.
A futárszolgálatoknál készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.


Foxpost csomagautomaták esetében csak bankkártyával tudsz fizetni.

GLS és MPL csomagpontok, valamint 2500 Ft alatti kosárérték esetén az utánvétes fizetési mód nem választható.

Budapesti irodánkban készpénzes fizetés NEM lehetséges, személyes átvétel esetén előre fizetés (online kártyával vagy átutalással) tudod rendelésed leadni.

Az utánvétre (pénz beszedése, tárolása, kezelése, elszámolása, utalása) a posta és a futárszolgálatok felárat számítanak fel, melynek költsége 699 Ft.


Fizess kényelmesen bankkártyával:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizetéshez használhatod:
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.


Fizetés készpénzben személyes átvételnél budapesti irodánkban (19. kerület):

Ez az fizetési mód átmenetileg nem elérhető.

 


Többféle házhozszállítás
Rendelj tőlünk még ma és kérd kiszállítással vagy személyes átvétellel

Több ezer minőségi játék
Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot számtalan kategóriában

100% Biztonságos vásárlás
Fizethetsz bankkártyával, utalással és utánvéttel is